Čtvrtá svatba ve Slunečné: Roman Maxa si vezme Kláru Matějkovou podvodem

Pupíkovi není nic svaté. Ani láska a manželství.

Není to dlouho, co ve Slunečné zazněly svatební zvony Róze a profesorovi. Ty ale spojovala vzájemná láska. Tentokrát to s tou zamilovaností nebude tak horké, protože na Kláru Matějkovou (Kateřina Klausová) s Romanem Maxou (Filip Tomsa) čeká hodně netradiční svatba, která proběhne pod vlivem omamných látek.

Klára sice Romana miluje, ale on touží především po majetku Matějkových. Aby dostal, co chce, rozhodne se pro nekalý trik. „Se svými povedenými kamarády jsem to vyřešil tak, že Kláře dali do pití sedativa, omámili ji, a tak šla svatba jako po drátě. Známý oddávající nad tím přimhouřil oko a oddal nás. Klára si samozřejmě ráno nic nepamatovala, ale po našem odvyprávění a ukázce svatebních fotek všemu uvěřila,“ popsal prapodivnou svatbu herec Tomsa.

Kateřina Klausová si tak jako Kateřina svůj velký den moc neužila. „Dostala jsem jedny šaty, a padly mi hned na první dobrou. Točila jsem v nich jen jednu scénu, což byla škoda,“ svěřila se herečka. I tak si herci natáčení v hotelu Chateau St. Havel v Praze užili. „ Bylo to zábavný – stejně jako všechny eskapády, který Roman dělá,“ dodal Filip Tomsa.

V epizodě Tajemství se bude navíc řešit Eričino těhotenství, vztah Lukáše s Fatimou a rozkmotření Zdeňka a Konvičkové. Usmíří se?

(Foto: FTV Prima)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací