Filmové události #21/24: Chris Hemsworth dostal hvězdu na hollywoodském chodníku slávy a jeho bratr se představil jako Zaklínač

První traier tu je k pokračování Beetlejuice.

Čtvrtá řada Zaklínače se představila v prvních fotografiích a v nich i Liam Hemsworth v titulní roli. Jeho bratr Chris pak obdržel hvězdu na hollywoodském chodníku slávy. Marvel a Disney+ plánují pořad o Visionovi. Třetí díl detektivky Na nože má titul. První trailer nabídli tvůrci pokračování Beetlejuice. Ukázku má i Harold a kouzelná pastelka. A je tu i spot k novému horroru s Nicolasem Cagem.

#21/24

Natáčení čtvrté řady seriálu Zaklínač je již v plném proudu. A tak není divu, že tvůrci zveřejnili první záběry. Na těch se představil Liam Hemsworth v titulní roli. Postavu Geralta ztvárňuje po odchodu Henryho Cavilla. Čtvrtá sezóna by pak měla být k dostání na Netflixu buď koncem roku 2024 nebo začátkem roku 2025.

První ukázka z čtvrté řady Zaklínače a Liam Hemsworth v roli Geralta z Rivie

Hemsworthovic rodina pak byla v uplynulém týdnu středem pozornosti z vícero důvodů. Nejen, že měl premiéru snímek Furiosa: Sága Šíleného Maxe, ve které hraje jednu z hlavních postav Chris Hemsworth, ale ten také navíc obdržel hvězdu na hollywoodském chodníku slávy. Na slavnostním ceremoniálu ho přišla podpořit manželka i všechny jejich tři děti. O hlavní proslov se pak postaral Hemsworthův kolega z Avenger, Robert Downey Jr.

A aby toho nebylo málo, tak novinky tu jsou i ze světa zmíněného Marvelu. Studio spolu s platformou Disney+ totiž chystá seriál o hrdinovi Visionovi. Toho jsme naposledy mohli vidět v pořadu WandaVision. Do role by se měl opět vrátit Paul Bettany. Více detailů zatím není známo.

Nový titul pak odhalil režisér Rian Johnson, který chystá třetí pokračování své populární filmové detektivní série. Třetí díl by tedy měl nést název Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery. Obsazení snímku zatím nebylo oznámeno, ví se akorát to, že by film měl mít premiéru někdy v příštím roce.

V prvním oficiálním traileru se pak představilo pokračování fantasy komedie Beeltejuice. Druhý díl pojmenovaný Beetlejuice Beeltejuice sleduje již dospělou Lydii, která se se svou dcerou po nečekané rodinné tragédii vrací domů do Winter River. Jejichž život se však obrátí vzhůru nohama, když Lydiina vzpurná dcera Astrid objeví na půdě model města a omylem otevře portál do posmrtného života. Je jen otázkou času, kdy někdo třikrát vysloví Beetlejuicovo jméno a rozpustilý démon se vrátí, aby rozpoutal chaos na zemi i mimo ni. V hlavních rolích se zde objeví Michael Keaton, Winona Ryder, Jenna Ortega, Monica Bellucci, Justin Theroux, Willem Dafoe či Catherine O’Hara. Do kin film vstoupí již na začátku září.

Ukázku nabídla i rodinná komedie Harold a kouzelná pastelka. V tom se představuje Zachary Levi jako dobrodruh Harold, který dokáže ve své kouzelné knize stvořit naprosto cokoliv pouze tím, že to nakreslí. Když však vyroste, rozhodne se jednoho dne, že se překreslí ze stránek knížky do reálného světa. Postupně však zjišťuje, že toho o životě ve skutečnosti mnoho neví, a že jeho věrná fialová pastelka může způsobit mnohem více podivuhodných problémů, než si kdy uvědomoval. Do kin snímek, inspirován stejnojmennou knižní sérií, vstoupí již na začátku srpna.

A do třetice tu máme i spot k hororu Longlegs. Ten sleduje nadanou mladou agentku FBI, která při pronásledování sériového vraha odhalí řadu okultních stop, které musí vyřešit, aby ukončila jeho děsivé vražedné řádění. V hlavních rolích se zde objevují Nicolas Cage a Maika Monroe. Premiéru má snímek naplánovanou na půlku července.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací