Václav Neužil a Marek Daniel se chopí ústředních rolí v seriálu Štěstíčku naproti

Natáčení vypukne ve druhé půlce letošních prázdnin.

Režisér Marek Najbrt a scenáristé Ondřej Gabriel a Tomáš Vávra pracují na novém projektu, a to na seriálu ze sportovního prostředí Štěstíčku naproti. V novém Voyo Originálu se v ústředních rolí představí Václav Neužil a Marek Daniel.

„Nijak zvlášť jsem neváhal, když jsem dostal nabídku natočit seriál Štěstíčku naproti. Fotbal mě totiž baví a jeho zákulisí provokuje moji představivost. Těším se na pach šaten, slang funkcionářů i sestavu herců, které jsme do téhle zábavné, i když trochu drsnější hry vybrali,“ svěřil se režisér Marek Najbrt.

Oba hlavní hrdinové milují fotbal. Václav Neužil pracuje na hospodářské kriminálce. Jednoho dne si vyslechne odposlechy, které naznačují úplatky v druhé nejvyšší fotbalové soutěži. Tato nelegální činnost ovšem nikoho nezajímá. Marek Daniel se vtělí do kůže manažera fotbalového klubu, který se snaží stůj co stůj udržet svůj tým v první lize.

„Fotbal coby společenský fenomén je na vzestupu, ale nebylo tomu tak vždy. Vrátíme se do doby, kdy se o některých výsledcích rozhodovalo spíš v kancelářích než na trávníku. Kdy láska k vlastnímu klubu a touha po vítězství byly silnější než zásady fair play. Ale možná se to muselo stát, aby se věci změnily k lepšímu. Štěstíčku naproti je jediným příběhem zločinu, u kterého se nepřestanete smát,“ uvádí kreativní producent Voyo Matěj Podzimek a dodává, že natáčení začne ve druhé půlce letošních prázdnin.

V dalších rolích se objeví Denisa Barešová, Pavel Řezníček, Jiří Vyorálek, Václav Kopta, Petra Bučková, Richard Stanke, Andrej Polák, Lukáš Latinák, Tereza Dočkalová, Jan Kolařík, Jan Hájek, Marek Pospíchal, Lucie Žáčková či Šárka Krausová.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací