Mikýř vyhrál Survivor Česko & Slovensko a stal se tak posledním přeživším

78 dní na ostrově přineslo sladkou odměnu.

Na přelomu února a března odstartovala show Survivor Česko & Slovensko s podtitulem Titáni vs. Lovci. Souboje o odměnu, kmenovou a individuální imunitu, duely či sociální hra, to vše a ještě mnohem více museli absolvovat Ornella Koktová, Denisa Dvořáková, Sebastian Navrátil, Jakub Bína, Ivana Jirešová, Yenifer Cao, Martin Prágr, Radek Polomik a mnozí další. Kdo z finálové trojky Martin Carev, Nikola Kabátová a Martin Mikyska zvedne nad hlavu vytouženou trofej, odhalilo velké finále.

Po osmasedmdesáti dnech, čtyřech osobních imunitách, čtyřech vyhraných duelech a sloučení se z cenného titulu a finanční odměny radoval bavič Martin „Mikýř“ Mikyska. Vítěze oznámil na velkolepém finále v centru Prahy moderátor Ondřej Novotný. Celým večerem ovšem provázela Kateřina Klinderová, která v klubu přivítala i spoustu účastníků letošní série.

Pár okamžiků po oficiálním vyhlášení výsledků jsme se Mikýře zeptali nejen na pocity z výhry, ale i co pro něj bylo na ostrově nejtěžší a co nebo kdo mu nejvíce chyběl. Dojatý a dobře naladěný Martin Mikyska navíc prozradil, zda by šel do Survivoru znovu, zda by přijal nabídku do případné All Stars série. Celý rozhovor najdete na YouTube kanálu ČK LIVE.

Jak to na velkém finále a setkání účastníků Survivor Česko & Slovensko 2024 vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací