Komik Lukáš Pavlásek představil svou jedenáctou knihu s názvem Výprava do Cvokáčova

A píše i pro Čtyřlístek.

Dalo by se říci, že komik a spisovatel Lukáš Pavlásek sestavil vlastní fotbalový tým, protože vydal svou jedenáctou knihu. Publikace Výprava do Cvokáčova je určena pro děti a obsahuje 16 Cvokáčkových příběhů, tajnou přísahu, průvodce Cvokáčkovem, mapu města a tipy a triky.

„Knížky pro děti píšu takové, jaké by bavily číst i mě jako malého, takže trochu bláznivé, humorné a zlobivé. Moje nová kníže je o městě Cvokáčově, kde jsou trochu jiné věci, něž v normálních městech. Je tam zoologické zahrada, kde zvířata pozorují lidi, pán, co se sám zve na návštěvy, lupič, co na sebe všechno vykecá a další zajímavé věci, co v jiném městě nenajdete. Kniha je plná map, plánků, obrázků, příhod a obsahuje i průvodce městem,“ popisuje Pavlásek.

Lukáš Pavlásek píše především humornou literaturu nebo poezii. Za svoji tvorbu získal dokonce Cenu Miroslava Švandrlík za nejlepší humoristickou knihu roku 2019. Komik a spisovatel si dokonce splnil dětský sen, protože kromě psaní vlastních knížek je Pavlásek již třetím rokem autorem příběhů pro legendární časopis Čtyřlístek.

(Foto: Lukáš Pavlásek, BrainZone)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací