Ordinace v růžové zahradě 2 nabídne premiérové díly po celé léto

Děj seriálu zpestří nové postavy.

Prázdniny jsou většinou časem odpočinku. Ten se ovšem netýká seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Tvůrci nezahálí a nabídnou premiérové epizody každé pondělí po celé léto. A pokračovat se bude až do času adventu. Těšit se můžeme i na nové postavy, které hrají Martin Dejdar, Nela Boudová a Daniel Krejčík. 

Martin Dejdar se představí jako Kráťa. „Kráťa je velmi specifická figura. Přirovnal bych ho k Doktorovi Houseovi, i když se ho nesnažíme nijak kopírovat. Myslím tím hlavně jeho schopnosti a neortodoxní způsob léčby. Kráťa je pediatr a k dětem se snaží dostat co nejblíže, aby neměly strach z nemocnice. Používá různé převleky a finty, aby snadněji přišel na to, co jim je a mohl je léčit. Je skvělý diagnostik, v profesním životě je stoprocentní, v soukromém se mu už tolik nedaří. Je to trochu asociál,“ představuje svoji postavu Dejdar.

Nela Boudová ztvární jeho manželku Dášu: „Dáša je temperamentní sexuální koučka, která má dosti patologický vztah se svým manželem Kráťou. Zvláštní manželská dvojice – nahoru dolů, ode zdi ke zdi. Trápí ji, že tím trpí hlavně jejich syn Vojta, byť už je dávno dospělý.“

V neposlední řadě se můžeme těšit na Daniela Krejčíka. „Pro mě je Lukáš v první řadě herecky moc zajímavá postava. V ději začíná jako namachrovaný, nesympatický, lehce arogantní frajer, který se tváří, že sežral moudrost celého světa. V hlavě má jenom kariéru – je to právník, osobní život bere dost na hůl. Pak se ale zamiluje, což vůbec nečekal, natož aby to plánoval. A jak už to tak bývá, pěkně to s ním začne cvičit,“ naznačuje svoji cestu seriálem Krejčík.

(Foto: TV Nova / Voyo)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací