Celosvětový dokument Jágr – Last season of #68 se představuje prvním teaser trailerem

„Vždy miloval tu hru.“

I tyto slova zazní v první ukázce z dokumentu Jágr – Last season of #68, a to z úst Maria Lemieuxe, vedle kterého Jaromír u Tučňáků v Pittsburghu hokejově vyrostl. Devadesát vteřin dlouhý teaser trailer nám nabídne malou ochutnávku a rychlý průlet od mládí až po současnost hokejisty Jaromíra Jágra.

První záběry z netrpělivě očekávaného dokumentu odtajnil na svém IG profilu sám slavný hokejista. ,,Před čtyřmi lety, jsem řekl Petrovi, že jestli chce mít natočený poslední moje zápasy, ať točí. Myslel jsem si, že už skončím, ale trochu jsem si to protáhl a jemu se to trochu prodražilo. Vydržel. Teď vám konečně po těch letech můžu malý kousek ukázat, protože jak jsem už v minulosti řekl, máme v plánu natočit i poslední sezónu. Chtěl bych poděkovat všem, kteří na tom ty roky pracují a taky všem, kteří nám pomohli zajistit vstup naší kamery na ty nejzásadnější místa. Děkuji taky celé organizaci Pittsburgh Penguins za pomoc a součinnost. Poděkovat chci také Mario Lemieux za jeho ochotu včetně všech mých bývalých spoluhráčů z Pittsburghu Penguins. Snad se vám tenhle malý kousek bude líbit a samozřejmě myslím i na moje zahraniční fanoušky,“ uvedl Jágr ve svém statusu na sociální síti Instagram.

Kdy bude mít snímek Jágr – Last season of #68 premiéru, zatím není známé. Je možné, že se dočkáme i dokumentární série. Režisérského postu se chopil Petr Větrovský, jenž má na svém kontě snímky Attila, Jan Koller, Martin Škrtel či Gabriela Soukalová.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací