Slavnostní premiéra filmu Zápisník alkoholičky s Terezou Rambou v hlavní roli

„Když film pomůže jednomu člověku, tak jsme úkol splnili.“

Tyto slova pronesl režisér Dan Svátek na premiéře snímku Zápisník alkoholičky, který vznikl na motivy knihy a blogu Michaely Duffkové. V hlavní roli uvidíme Terezu Rambu. Na slavnostním setkání byla představena i limitované edice filmových plakátů.

Speciální promítání se těšilo velkému zájmu diváků i novinářů. Terza Ramba v bílých a Michaela Duffková v černých šatech se ihned po příchodu do kina Lucerna ocitly v centru dění. Není proto divu, že Michaela Duffková na pódiu neudržela slzy dojetí. Delegaci dále doplnili Miloslav König, Jan Plouhar, Barbara Lukešová, Miroslav Hanuš, Martin Finger, Diana Dulínková, Jakub König, Kateřina Marie Tichá a mnozí další.

Odhalena byla i série alternativních plakátů, která bude pomáhat. Výtěžek on-line aukce poputuje na podporu Linky bezpečí, a především na děti, jejichž rodiče jsou závislí na alkoholu. Autory děl jsou Jakub König, Erika Bornová, Ivana Štenclová, Ivo Návrat, Jindra Viková, Paulina Skavova, a Karíma Al-Mukhtarová. Nejvzácnějším dílem kolekce je fotografii od českého fotografa Tomkiho Němce.

Na tiskové konferenci nám Tereza Ramba zodpověděla několik otázek týkajících se právě projektu Zápisník alkoholičky. Rozhovor je k vidění na YouTube kanálu ČK LIVE. Jak to na premiéře vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací