Seriál Medvěd je zpět a s ním i Jeremy Allen White jako Carmy

„Je to náročné a brutální a specifické, ale vím, jak na to.“

Carmen ‚Carmy‘ Berzatto (Jeremy Allen White), Sydney Adamu (Ayo Edebiri) a Richard „Richie“ Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach) nepolevují a i ve třetí řadě seriálu Medvěd svádí každodenní boj v neúprosném restauračním byznysu. Carmy vyžaduje, aby vše bylo dokonalé. Podaří se jim fine dining podnik udržet na nejvyšší úrovni a prosadit se i další den?

Jak jejich snaha dopadne se můžeme již nyní dozvědět na Disney+, kde je od 17. července k vidění všech deset nových epizod. Co přinesou, naznačuje krátký trailer. Kromě ústřední trojice v seriálu dále účinkují Abby Elliott, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas a Matty Matheson, které doplňují Oliver Platt a Molly Gordon v epizodních rolích.

Seriál Medvěd se pyšní i několika prestižními oceněními. Například Jeremy Allen White byl za svůj výkon oceněn nejen dvěma Zlatými glóby, ale trofeje si odnesl i z Critics Choice Awards a AACTA International Awards. Pořad byl dva roky po sobě vyhlášen televizním pořadem roku podle AFI a získal významná ocenění za svou kritikou oceňovanou první a druhou řadu (Independent Spirit Awards, AACTA International Awards, Golden Globes či Critics Choice Awards).

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací