Slavnostní premiéra Deadpool & Wolverine se nesla v duchu přátelských soubojů i žhavých objetí

Jste tým Deadpool nebo Wolverine?

Dlouho očekávaný letní blockbuster Deadpool & Wolverine konečně vstoupil do kin, a to v plné parádě. Na českou slavnostní premiéru sice Ryan Reynolds ani Hugh Jackman nedorazili, ale potkat jsme se mohli s Deadpoolem a Wolverinem z masa a kostí. Dva cosplayeři se nebránili tanečkům, soubojům a ani objetím. Fanoušci komiksu si tak mohli vychutnat jedinečnou atmosféru.

Tu podtrhoval i Madonin hit Like A Prayer, který zněl z reproduktorů a po zhlédnutí akční komedie Deadpool & Wolverine ho nikdo jen tak z hlavy nedostane. Což potvrdil nejeden host slavnostní projekce. Pozvání na akci přijalo mnoho známých osobností, a to například Naomi Adachi, Sharlota, Martin Carev, Mikoláš Tuček a  Alžběta Trojanová, Ha Thanh Špetlíková, Julián Záhorovský, Štěpánka Fingerhutová, Matěj Quitt, Radek Gabriel, Ondřej Bábor, Adéla Maděryčová a mnoho dalších.

Jak to na slavnostní premiéře snímku Deadpool & Wolverine vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací