Ve filmu Longlegs se představí Nicolas Cage jako satanistický sériový vrah

Zastaví Maika Monroe nemilosrdného vraha včas?

Režisér a scenárista Oz Perkins, kterého můžeme znát jako herce z filmů Pravá blondýna či Quigley – psí život, si pro fanoušky hororů připravil strašidelný krimi thriller Longlegs, ve kterém se představí Maika Monroe a Nicolas Cage v hlavních rolích.

Kdo je tajemný seriévý vrah Longlegs, který se svých obětí ani jednou nedotkne, ale zanechává na místě činu dopis napsaný šifrou, z níž je zřejmé, že přijdou další vraždy? Tajemnou postavu hraje herec Nicolas Cage, který během rozhovorů prozradil, že se při práci na postavě inspiroval hlasem a pohyby své matky.

Po stopě satanistického vraha se vydá začínající agentka Lee Harker v podání Maiky Monroe. „S Cagem jsme se před kamerou poprvé setkali až v jeho poslední natáčecí den, režisér se rozhodl, že do té doby neuvidím jeho tvář v masce, takže když mne přivedli ke dveřím, za kterými byl Cage, byla jsem strašně nervózní. Pak režisér rozjel akci, kamery mě začaly snímat, já vstoupila… a bylo to neuvěřitelné. Nebyla jsem v místnosti s Nicem Cagem, ale s Longlegsem. Byl to niterný zážitek, na který nikdy nezapomenu,“ zavzpomínala v časopise Variety Maika Monroe.

Jak bude horor Longlegs vypadat, naznačuje krátký trailer. Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 22. srpna 2024.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací