Filmové události #30/24: Proběhl letošní San Diego Comic-Con a pokračování Jokera má nový trailer

Týden komiksových novinek.

Na letošním Comi-Conu v San Diegu bylo oznámeno plno novinek. Kevin Feige má hvězdu na Hollywoodském chodníku slávy. Joker: Folie à Deux má nový trailer. V ukázce se představila i biografie o Bobu Dylanovi. Klip tu je také k minisérii odehrávající se v době boxerského návratu Muhammada Aliho. Spot nabídli také tvůrci hororu Nepřivolávej nic zlého. Čtvrtá řada seriálu Jen vraždy v budově zveřejnila nový plakát. V hlavě 2 se stalo zatím nejúspěšnějším animákem.

#30/24

Oslava všeho komiksového, sci-fi, fantasy a her – to je San Diego Comic-Con, který se vždycky odehrává na konci července. Letošní ročník přinesl plno novinek, a to od traileru k Prstenům moci až po oznámení návratu Roberta Downeyho Jr. do MCU, tentokrát v roli záporáka Doctora Dooma. Kromě toho přinesli i pár novinek Star Trek, The Boys nebo seriálový vrah Dexter. Celá akce proběhla od čtvrtka 25. července až do neděle 28. července.

Ještě před zahájením Comic-Conu pak obdržel hvězdu na Hollywoodském chodníku slávy výkonný ředitel filmového studia Marvel Kevin Feige. Na slavnostní ceremoniál mu přišli popřát hvězdy jako Chris Evans, Hugh Jackman, Ryan Reynolds, Sebastian Stan, Chris Pratt nebo Brie Larson a mnozí další.

Zmiňované akci také předcházelo vypuštění druhého traileru k pokračování Jokera. Snímek Joker: Folie à Deux se zaměřuje na titulního hrdinu a jeho další dobrodružství a soudní řízení po událostech prvního dílu. A tentokráte se tu objeví po boku jeho milované komiksové družky Harley Quinn. V titulní roli se vrací Joaquin Phoenix, který si za svůj výkon v prvním filmu odnesl Oscara. Jeho parťačku pak ztvární Lady Gaga. Pokračování Jokera bude mít premiéru na začátku letošního října.

Nový trailer Joker: Folie à Deux odhaluje hned několik společných scén Arthura Flecka a Harley Quinn

 A Complete Unknown – takový název nese biografie o slavném zpěvákovi Bobu Dylanovi. I ta se představila v ukázce. Ve snímku, která sleduje Dylanův život, si hlavní postavu zahrál Timothée Chalamet a po jeho boku se objeví Elle Fanning nebo Edward Norton. Do kin film vstoupí v příštím roce.

Částečně inspirovaný skutečností je i krimi seriál Fight Night: A Million Dollar Heist, který má také první klip. Pořad se zaměřuje na skupinu bohatých hostů, kteří se zúčastní boxerské after-party. Noc však končí nejdrzejší krádeží v historii Atlanty. Když se však podvodník jménem Chicken Man stane hlavním podezřelým, snaží se očistit své jméno a přesvědčit detektiva o své nevinně. To vše se pak odehrává v 70. let v době návratu Muhammada Aliho na boxerskou scénu. Minisérie bude k vidění na platformě Peacock už začátkem září.

Spot tu je i k hororu Nepřivolávej nic zlého. Ten se zaměřuje na americkou rodinu, která je pozvaná strávit víkend na idylickém venkovském sídle britské rodiny, s níž se seznámili na dovolené. To, co začíná jako vysněná dovolená, se však brzy mění v noční můru. Snímek je americkou adaptací stejnojmenného dánského hororu z roku 2022. Do kin má vstoupit 12. září.

S novým plakátem se pak pochlubili tvůrci seriálu Jen vraždy v budově. Ten se vztahuje k očekávané čtvrté řadě, která vstoupí na Disney+ už koncem srpna. A jak plakát nasvědčuje, ústřední detektivní trojice se dočká filmové hollywoodské adaptace. V té postavy Mabel (Selena Gomez), Charlese (Steve Martin) a Olivera (Martin Short) ztvární Eva Longoria, Eugene Levy a Zach Galifianakis. Současně pak budou tři detektivové vyšetřovat vraždu Charlsovy dublérky Sazz, která se odehrála na konci předchozí sezóny.

Animák V hlavě 2 slaví velký úspěch. Pokračování oblíbené pixarovky se totiž stalo nejúspěšnějším animákem v historii. S vydělanou 1,4 miliardou dollarů na box office přesáhlo někdejší úspěch snímku Ledové království 2 a stalo se nejvýdělečnějším kresleným filmem vůbec.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací