Daniel Krejčík a Tomas Sean Pšenička budou milenci v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2

Lukáš a Tonda si k sobě hledají cestu.

Herec Daniel Krejčík (Vytoč mého agenta, Kam motýli nelétají) patří mezi nové hvězdy seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Představí se jako advokátní koncipient Lukáš a děj pořadu ho propojí s hercem a zpěvákem Tomasem Seanem Pšeničkou. Zamilují se a stanou se milenci.

„Advokátní koncipient Lukáš v ději začíná jako namachrovaný, nesympatický, lehce arogantní frajer, který se tváří, že sežral moudrost celého světa. V hlavě má jenom kariéru – je to právník, osobní život bere dost na hůl. Pak se ale zamiluje, což vůbec nečekal, natož aby to plánoval. A jak už to tak bývá, pěkně to s ním začne cvičit,“ přiblížil svoji postavu Daniel.

První oťukávání syna manželů Suchých Tondy (Tomas Sean Pšenička) a Lukáše (Daniel Krejčík) již nyní můžeme sledovat v premiérových dílech seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Pánové se ale před první společnou klapkou neznali. „První natáčecí dny jsme točili hlavně spolu, často dlouhé dialogy. Naše postavy k sobě hledaly cestu, protože jeden pro druhého budou postupem času čím dál tím důležitější. Když jsem Tomase viděl poprvé, možná ve mně zapracoval předsudek, že to bude nějaký mladý modýlek, prostě frajírek z konzervatoře, co se sem chodí ulejvat.  A spletl jsem se. Úplně. Už první den jsem na něj zíral s otevřenou pusou, s jakou profesionalitou, přirozenou ochotou a poctivostí ke všemu a všem přistupuje. Později jsem zjistil, jak talentovaný kluk to je, krásně hraje, dělá skvělou muziku, studuje vysokou. Je to chytrý, empatický a vyzrálý kluk. Upřímně jsem si ho zamiloval, vážím si ho a vždycky si na něj těším,“ pochvaluje si spolupráci Daniel Krejčík.

(Foto: TV Nova)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací