Jakub Prachař a Sara Sandeva natáčí komediální seriál o mužích a ženách Jakub a Sara

Jak to vidí žena? Jak to vidí muž?

Odpověď na tyto věčné otázky přinese komediální seriál s pracovním názvem Jakub a Sara, ve kterém se v ústředních rolích představí Jakub Prachař a Sara Sandeva. Jednotlivé epizody přinesou sled krátkých scének, které se zaměří na soužití muže a ženy. A na jejich rozdílný pohled na věc.

Seriál vzniká na motivy pořadu Love Bugs, jehož licence byla prodána do více jak 24 zemí světa, a to včetně České republiky. Slovenská verze s Tomášem Maštalírem a Dianou Mórovou se dočkala již druhé řady. Českého pojetí se chopil režisér Jakub Machala.

Přímo na place v domečku v okrajové části Prahy jsme se potkali s Jakubem Prachařem i Sarou Sandevou. Herecký pár nám přiblížil nejen seriál samotný, ale i postavy, které hrají a zda pořad nabídne i podobnost s reálným životem. Čeká nás pouze komedie nebo i drama či horor?

Oba rozhovory najdete na YouTube kanálu ČK LIVE. Jak to na natáčení vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací