Filmové události #31/24: Deadpool & Wolverine nejvýdělečnějším filmem, novinky ke Hře na oliheň

A je tu, jako vždy, i pár trailerů.

Deadpool & Wolverine ovládli kina. Keanu Reeves se chystá na svůj broadwayský debut. Tom Cruise na Olympiádě v Paříži. První fotografie z natáčení čtvrté řady The Morning Show. Druhá řada Hry na oliheň má ukázku. V druhém traileru se představil thriller Tiché znamení. A první fotky odhalil Star Wars seriál Skeleton Crew.

#31/24

Marvelovka Deadpool & Wolverine ovládla na konci července kina a stala se jedním z nejvýdělečnějších filmů letošního roku. Po prvním víkendu na velkém plátně se drží na čtvrté příčce co se týče výdělku z prodeje lístků. Zároveň se také jedná o čtvrtý největší superhrdinský otvírák v historii. Snímek má potenciál skočit na seznamu nejvýdělečnějších snímků letoška ještě výše.

Broadwayský debut čeká Keanua Reevese. Herec, kterého známe především z akčních snímků jako jsou série John Wick nebo Matrix, se poprvé objeví na Broadwayi. Zahrát si má v adaptaci Čekání na Godota, a to po boku Alexe Wintera, se kterým se objevili ve snímcích Skvělé dobrodružství Billa a Teda, kde společně ztvárnili titulní hrdiny.

S novinkou přišel i další akční hrdina: Tom Cruise. Ten se má, podle zpráv, které vyplavaly na povrch, objevit na slavnostním zakončení Letních olympijských her v Paříži. Zde má předvést kaskadérský kousek, při kterém převezme olympijskou vlajku a poveze ji až do Los Angeles, kde se za čtyři roky odehraje další ročník her. Akce proběhne v neděli 11. srpna.

Dále tu máme nové fotografie z natáčení čtvrté řady seriálu The Morning Show. Na nich je k vidění Jennifer Aniston v roli reportérky Alex Levy, jak na ní při protestu vylijí kýbl s olejem. Detaily ohledně čtvrté sezóny zatím nebyly odhaleny, na Apple TV+ by měla vstoupit na podzim roku 2025.

O něco dříve se dočkáme druhé sezóny pořadu Hra na oliheň. Ten má vstoupit na Netflix již letos v prosinci. A tak jeho tvůrci odhalili první krátkou ukázku. Dále také přišli s oznámením, že plánovaná třetí řada pak bude finální a uzavře celý příběh.

Svůj druhý trailer pak má thriller Tiché znamení, který je režijním a scenáristickým debutem herečky Zoë Kravitz. Snímek se točí kolem mladé servírky Fridy, která se zajímá o podnikatele Slatera Kinga. Když s ním však odjede na vysněnou dovolenou na jeho soukromý ostrov, začnou se dít zvláštní věci a Frida musí odhalit pravdu, aby zůstala na živu. V hlavních rolích se zde objevují Naomi Ackie a Channing Tatum. Premiéru má Tiché znamení naplánovanou za necelé tři týdny.

V prvních fotografiích se představil další z řady Star Wars seriálů. Skeleton Crew se zaměřuje na čtyři děti, které na své domovské planetě učiní záhadný objev, a ten je zavede do podivné a nebezpečné galaxie. Jedné z hlavních rolí se zde mimo jiné ujal Jude Law. Pořad bude k vidění na Disney+ od 3. prosince.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací