Loutkový film Život k sežrání režisérky Kristiny Dufkové se představuje trailerem

„Čelil jsem hladové zvěři.“

Na motivy knižního bestselleru Mikaëla Olliviera Život k sežrání vznikl stejnojmenný animovaný film, ve kterém postavičkám propůjčili hlasy Hugo Kovács, Tatiana Dyková, David Novotný, Klára Melíšková, Simona Babčáková, Martha Issová, Jiří Bartoška, Jiří Macháček a další. Režie se chopila Kristina Dufková (Zubatá nekouše!, Fimfárum – Do třetice všeho dobrého 3D).

„Před 13 lety jsem intenzivně hledala námět na celovečerní film a v tu dobu se mi dostala do ruky knížka Život k sežrání. Hned jsem věděla, že příběh Bena je přesně to téma, které chci v loutce zpracovat, především pro svou dceru. Dcera časem vyrostla, ale příběh Bena mě bavil pořád. Vracela jsem se k němu po pauzách a jsem šťastná, že jsem ho mohla dotáhnout do konečné podoby loutkového filmu,“ svěřila se Dufková.

Jak již režisérka naznačila, snímek nás seznámí s dvanáctiletým Benem, který miluje muziku, jídlo a vaření. Jednoho dne se zamiluje do spolužačky Kláry a rozhodne se zatočit s kily navíc. Nechybí humor, pomoc kamarádů a spousta nadupaných songů. Jak bude loutkový film vypadat, ukazuje krátký trailer.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací