Filmové události #32/24: Stranger Things putují na Broadway, Adam Sandler chystá stand-up

V traileru se představil snímek Saturday Night.

Letošní D23 Expo přineslo plno novinek. Thriller They Will Kill You má hereckou posilu. První ukázku má životopisný snímek Saturday Night. Trailer nabídl i Netflix k dramatu Oškliví. A spot má i netflixovský stand-up speciál Adama Sandlera. Seriál Stranger Things se chystá na Broadway.

#32/24

Třetí díl Úžasňákových i trailer k pokračování Odvážné Vaiany – to a mnohem více odhalil letošní ročník konference D23 Expo, který se uskutečnil od pátku 9. do neděle 11. srpna. V rámci každoroční sešlosti pořádané Disneym představilo studio plno zajímavých novinek. Oznámili zde například třetí díl Úžasňákových, ale také zveřejnili trailery k nové hrané adaptaci Sněhurka, prequelu Lvího krále, k pokračování Odvážné Vaiany a k několika marvelovkám a Star Wars pořadům.

Chystaný thriller/ horor They Will Kill You má hereckou posilu. Vedle Zazie Beetz, která má ztvárnit jednu z hlavních rolí, se zde objeví Tom Felton a Patricia Arquette. Beetz zde ztvárňuje mladou ženu, která nastoupí jako hospodyně do tajuplného newyorského mrakodrapu a postupně odkrývá komunitu s historií zmizení a možnými poutky na satanistický kult.

V prvním oficiálním traileru se představil snímek Saturday Night. Ten se zaměřuje na historii a vznik slavného amerického satiristického pořadu Saturday Night Live. Devadesátiminutový příběh se zaměřuje na jeho zakladatele, první herecké obsazení a premiérové živé vystoupení. Do kin má film vstoupit v první polovině října.

S ukázkou přišel i Netflix. Ten nabídl klip k dobrodružnému dramatu Oškliví, které se zaměřuje na dystopický svět budoucnosti, kde vládnou vynucené standardy krásy. Zde se pak ocitá jedna dívka, která má jít na povinnou plastickou operaci – místo toho se ale vydá hledat ztracenou kamarádku. Na streamingu bude film k vidění od 13. září.

A do třetice tu máme spot k novému stand-up speciálu herce a komika Adama Sandlera. Jeho komediální show pod názvem Adam Sandler: Love You vstoupí na Netflix již za necelé dva týdny. Jedná se o druhý Sandlerův stand-up v režii Netflixu od pořadu Adam Sandler: 100 % Fresh z roku 2018.

Seriál Stranger Things se chystá na divadelní prkna. Pořad z produkce Netflixu se dočká broadwayovského zpracování – má se jednat o prequelový příběh zaměřující se na městečko Hawkins a podivné okolnosti, kterého sužují ještě před příchodem Eleven a jejich parťáků. Tvůrci pak nabídli první fotografie z nacvičování představení.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací