Pavel Zedníček se vrací pořadem Možné je všechno! k moderování, chybět nebude legendární „pantolína“

Nepřijdeme o něho ani v seriálu Jedna rodina.

Pavel Zedníček se vrací na pozici moderátora, a to v novém soutěžním improvizačním pořadu Možné je všechno!, který je českou verzí původně francouzského formátu Anything Goes. Lokální verzi show můžeme vidět například v Itálii, Turecku, Mexiku či na Slovensku (celkem přibližně 30 zemí po celém světe).

Během rozhovoru na tiskové konferenci Pavel Zedníček přiblížil, co nám nová show nabídne a koho v ní uvidíme. Těšit se můžeme na Petru Nesvačilovou, Ondřeje Sokola, Lucii Borhyovou, Jirku Mádla a mnohé další. Dokonce připojil i jednu vtipnou historku, kdy soutěžící odpovídá na otázky a přitom s ním judista hází o zem. Oblíbený herec okomentoval i návrat k moderaci a potvrdil, že chybět nebude jeho legendární „pantolína“.

Nepřijdeme o něho ani v seriálu Jedna rodina a postavu Boba. Pavel Zedníček prozradil, že natáčení probíhalo celé léto a další natáčecí dny ho ještě čekají. Také dodal, že jeho seriálová rodina funguje a je zdravá, ale řeší různé problémky. Další série přinese celou řadu nových postav.

Celý rozhovor najdete na našem YouTube kanále ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací