První fotografie z komedie Léto s Evženem s Jiřím Dvořákem v jedné z hlavních rolích

Tři tatínci, třicet dětí a jeden nerudný kastelán.

Na hradě Kunětická hora v Pardubickém kraji odstartovalo natáčení rodinné komedie Léto s Evženem v režii Miloslava Šmídmajera. V ústředních rolích filmových bratrů se představí Martin Myšička a Jiří Dvořák.

„Léto s Evženem navazuje na tradici laskavých rodinných filmů z rodu Jak dostat tatínka do polepšovny, S tebou mě baví svět, nebo Špunti na vodě a přináší na plátna českých kin žánr letní rodinné komedie, která spojuje malé i velké diváky. Takových filmů totiž není nikdy dost,“ svěřil se producent a režisér Miloslav Šmídmajer.

Příběh nás seznámí s trojicí kamarádů z menšího města, a to lékařem Františkem (Martin Myšička), ředitelem místního muzea Oskarem (Jaroslav Plesl) a tělocvikářem Robertem (Marek Němec), kteří musí pro své děti zachránit tradiční letní tábor. Osud je propojí se svérázným kastelánem Evženem (Jiří Dvořák), který nemá rád na hradě turisty, ale během dvou týdnů musí dosáhnout třítisícové návštěvnosti. V dalších rolích uvidíme Janu Pidrmanovou, Danu Batulkovou, Kateřinu Brožovou nebo Miroslava Táborského.

Natáčení aktuálně probíhá na hradě Kunětická hora v Pardubickém kraji. Film by měl do kin vstoupit již letos v prosinci. Přibližně pět měsíců před premiérou tvůrci zveřejnili první fotografie, které naznačují, co nás v kinech čeká.

(Foto: Bio Illusion)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací