Radek Kašpárek bude šéfovat české Hell’s Kitchen a prozradil, co nás čeká

Amatérské kuchaře na televizních obrazovkách vystřídají profíci.

Reality show Hell’s Kitchen dorazila i do České republiky. Na pozici neústupného Gordona Ramseyho se představí Radek Kašpárek. Na tiskové konferenci nám prozradil mnoho zajímavých informací, včetně jeho přístupu k soutěžícím.

Všichni známe českou verzi pořadu MasterChef, ve které trojice porotců rozhodovala o tom, kdo z amatérských kuchařů získá zástěru a v závěru cennou trofej. Formát Hell’s Kitchen je trochu jiný. Pekelné kuchyni šéfuje pouze jeden šéfkuchař, v české verzi je to Radek Kašpárek. Navíc, o finanční výhru a místo po boku michelinského šéfkuchaře bude bojovat šestnáct profesionálních kuchařů.

Radek Kašpárek během rozhovoru nejen Hell’s Kitchen Česko přiblížil, ale také prozradil, jak probíhalo hledání účastníků a jaký byl jeho přístup k soutěžícím. Profesionální kuchaři zvládnou mnohem větší tlak a náročnost úkolů než kuchaři amatérští. Známý šéfkuchař navíc naznačil, že se mu stalo, že během jednoho z klání vybouchl.

Celý rozhovor najdete na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací