Filmové události #33/24: Známe moderátory letošních cen Emmy a v Praze se natáčí nový Blade Runner

Máme tu i pár trailerů.

V Praze začalo natáčení seriálu Blade Runner 2099. Letošní předávání televizních cen Emmy bude moderovat duo otce a syna. Margot Robbie a Colin Farrell se objeví ve společném projektu. V traileru se představil Lovec Kraven. Novou ukázku má i akčňák Wolfs. Je tu i další spot k druhé řadě Prstenů moci. Krvavý klip nabídl horor The Monkey. Na závěr jedna smutná zpráva – rozloučili jsme se Alainem Delonem.

#33/24

Blade Runner 2099 – tak se jmenuje sequelový seriál ze světa Blade Runnera, který se začal natáčet v Praze. Filmaři zabrali především oblast žižkovského tunelu, kde se v současnosti natáčí většina scén. Ve sci-fi pořadu se mají v hlavních rolích objevit herečky Michelle Yeoh a Hunter Schafer. Seriál by měl být k vidění na Amazon Prime Video v druhé polovině roku 2025.

Dále tu máme novinky k udílený prestižních televizních cen Emmy. Slavnostním ceremoniálem nás letos provede herecké duo, otec a syn, Eugene Levy a Dan Levy. Dvojici mohou fanoušci znát z oceňovaného pořadu Městečko Schitt’s Creek, kde ztvárňují otce a syna. Udílení cen Emmy proběhne 16. září.

Margot Robbie a Colin Farrell se objeví ve společném snímku z produkce studia Sony.  Drama pojmenované A Big Bold Beautiful Journey se zaměřuje na dva naprosté cizince, jejichž životy se protnou skrze neuvěřitelné dobrodružství. Do kin má film vstoupit v květnu příštího roku.

V traileru se pak představila marvelovka Lovec Kraven. Ta se zaměřuje na titulního záporáka, který se v komiksech objevují především jako jeden z úhlavních nepřátel Spider-Mana. Jedná se tak o další z řady snímků jako jsou Venom nebo Morbius, které vypráví příběh spidermanovských padouchů. Titulní role se zde ujal Aaron Taylor-Johnson a po jeho boku se tu pak mají objevit Russell Crowe a Ariana DeBose. Premiéru má snímek naplánovanou na 12. prosinec.

Novou ukázku nabídli také tvůrci akčňáku Wolfs, který se zaměřuje na dvojici samotářských profesionálních „opravářů“, kteří jsou oba nečekaně najati, aby ututlali závažný zločin. Když na sebe narazí na místě činu, jsou náhle nuceni spolupracovat a jejich noc se vymkne kontrole způsobem, který ani jeden z nich nečekal. V hlavních rolích se zde objevují Brad Pitt a George Clooney. Tato akční komedie z produkce Apple TV+ vstoupí do kin za necelý měsíc.

Další spot tu je také k druhé řadě seriálu Pán prstenů: Prsteny moci. Video odhaluje něco více z očekávaného děje. Jak se vše dále rozvine se dozvíme již 29. prosince, kdy má druhá sezóna pořadu debutovat na platformě Amazon Prime Video.

Do čtveřice tu pak máme klip k hororu The Monkey. Snímek se inspiruje stejnojmennou povídkou spisovatele Stephena Kinga. Hlavních rolí se ujali Theo James, Tatiana Maslany a Elijah Wood. Premiéru by měl snímek mít v únoru 2025.

A na závěr jedna smutná zpráva, opustil nás herec Alain Delon. Legenda francouzského filmu podlehla ve věku 88 let dlouhodobé nemoci. Delon se proslavil ve snímcích jako jsou Černý Tulipán, Dva muži ve městě, Borsalino, Smrt darebáka nebo třeba Asterix a Olympijské hry.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací