Michaela Pecháčková, Šimon Bilina, Jiří Ployhar, Veronika Žilková a další herci ze seriálu ZOO se potkali s fanoušky

Letní autogramiáda.

Herci a herečky ze seriálu ZOO se nenudí ani o prázdninách. Jedno horké letní odpoledne využili k tomu, aby se vydali do čestlického aquaparku, kde se potkali s fanoušky. Diváci televizního pořadu se tak mohli potkat se svými oblíbenci, získat selfie, autogram a odnést si domů jedinečný zážitek.

Setkáním v srdci vodního světa provázel herec a moderátor Josef Mádle, který vedle sebe na pódiu přivítal  Michaelu Pecháčkovou, Šimona Bilinu, Jiřího Ployhara, Lucii Černou, Sáru Milfajtovou, Adélku Hesovou a Veroniku Žilkovou. Herci v rámci krátkého rozhovoru zavzpomínali na natáčení v pražských ateliérech i v Safari Parku ve Dvoře Králové nad Labem.

Veronika Žilková, která do tzv. rozjetého vlaku seriálu ZOO naskočila ze zmíněné skupinky nejpozději, zavtipkovala, že scenáristé ji konečně přidělili roli, která je pro ni ideální, a to je uklízečka.

Partička ze ZOO sice do tamních bazénů neskočila, ale chvílemi chybělo jen velmi málo. Neplánového osvěžení se téměř dočkala Michaela Pecháčková. Naopak Veronika Žilková neváhala, usedla na okraj bazénu a vychutnávala si osvěžení v podobě jednoho z vodních prvků. Jak to na akci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací