Eva Burešová o loučení se seriálem ZOO, šesti svatbách a návratu do Česko Slovensko má talent

Podzim s Evou Burešovou na televizních obrazovkách.

Herečka a zpěvačka Eva Burešová má za sebou mnoho emotivních chvil před kamerou. Po mnoha letech se loučí s natáčením seriálu ZOO a vrací se do Česko Slovensko má talent, kde se před třinácti lety dostala do podvědomí široké veřejnosti.

S Evou Burešovou jsme se potkali na tiskové konferenci k podzimnímu schématu televize Prima, kde během rozhovoru naznačila, co nabídne velké finále seriálu ZOO s podtitulem šest svateb. Herečka zavzpomínala na natáčení v ateliéru, kde vznikal také seriál Slunečná.

Podzim přinese i jeden velký návrat, a to v podobě show Česko Slovensko má talent, kde ji tentokrát uvidíme na postu porotkyně. Herečka a zpěvačka přiblížila svoje emoce a prozradila, jaké pro ni bylo hodnotit soutěžící v pořadu, kterým si před třinácti lety sama prošla. V závěru rozhovoru Eva přiblížila i své další pracovní projekty.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací