O pořadu Na lovu promluvil nový lovec s přezdívkou Bandita a scenárista Dominik Landsman

Nezveřejněné vtipy či povýšení ze soutěžícího na lovce.

Vědomostní show Na lovu se na podzim rozroste o nového lovce. K Doktoru Vševědovi, Belladonně, Kalkulátorovi, Kvízové dámě a Panu Lišákovi nově přibude Bandita. Několik zajímavostí ze zákulisí prozradil i scenárista Dominik Landsman.

Bylo nás pět by mohlo prohlásit stávající seskupení lovců pořadu Na lovu. Od září jich totiž bude šest. Začátkem měsíce se budeme moci poprvé setkat s Liborem Šimůnkem alias Banditou. Šimůnek nám během rozhovoru prozradil, kudy vedla jeho cesta na pozici lovce a s kým se utkal jako soutěžící. Zeptali jsme se i na to, jak se sžil s ostatními lovci a zda má se soutěžícími soucit. Dokonce nám prozradil, ve kterých tématech se cítí nejjistěji.

Se soutěžními pořady Na lovu či Superlov je úzce spojen spisovatel Dominik Landsman, a to jako scenárista. Dominik během rozhovoru prozradil, že píše nejen scénář samotný, ale napovídá vtipné hlášky i moderátorovi (Ondřej Sokol) tzv. do ucha. Scenárista se svěřil, že kvůli jednomu z jeho vtipných popisů se muselo zastavit natáčení a nastínil, jaký bude charakter nového lovce s přezdívkou Bandita.

Oba rozhovory najdete na našem YouTube kanále ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací