Zorka Hejdová promluvila o zákulisí Love Island Česko & Slovensko i své hypotetické účasti

Hledání nové lásky začíná.

Již za pár dnů začnou kluci a holky z České republiky a Slovenska hledat lásku, a to ve čtvrté sezóně reality show Love Island Česko & Slovensko. Moderátorka Zorka Hejdová těsně před odletem na ostrov promluvila o nové řadě a naznačila, co nás letos čeká.

Minulý rok jsme mohli poprvé navštívit vilu pojmenovanou Casa Amor, která je testem věrnosti. Jestli budou muset touto zkouškou projít i letošní srdíčka, je zatím otázkou. Dle neurčitých slov Zorky se možná dočkáme jiného překvapení.

Moderátorka show promluvila i o venkovních teplotách během natáčení, jak probíhají obědy a večere a vyjádřila se i k tomu, zda jsou spravedlivé návraty účastníků do hry. Minulý rok se zpět do soutěže vrátili Lu a Majka.

Zorka Hejdová v závěru povídání nastínila, jak probíhají castingy a zda by se soutěžní reality show Love Island sama zúčastnila. Celý rozhovor najdete na YouTube kanálu ČK LIVE.

Jak to vypadalo na setkání před odletem na Love Island, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací