Robert Urban o Danovi z Ordinace v růžové zahradě a Petrovi ze seriálu ZOO

Od klaďase po záporáka.

Herec a zpěvák Robert Urban aktuálně ztvárňuje hned dvě výrazné seriálové postavy, a to Dana v další sezóně Ordinace v růžové zahradě a Petra v seriálu ZOO, který míří do svého finále.

V roce 2021 se seriál Ordinace v růžové zahradě rozrostl o novou postavu, a to MUDr. Daniela Zacha, kterého ztvárnil Robert Urban. Tehdy Robert Daniela popisoval jako člověka, kterému nechybí sebevědomí a dodal: „Je otázka, jak diváci budou Dana vnímat, protože zpočátku se mu bude dařit skrývat některé jeho ne úplně ryzí vlastnosti.„ Nyní, po více jak roce nám Urban během rozhovoru prozradil, že Dan chystá další intriky. Přiblížil i, jak se takto záporná postava hraje a zda ho lidé na ulici oslovují „Dane“.

Srdce diváků si Robert Urbal získal v seriálu ZOO, kam se po delší pauze vrátil. Návrat to byl trochu hořkosladký, protože scenáristé pro jeho postavu nepřipravili nejpozitivnější linku. Herec se svěřil, že ho mrzí, jak se jeho Petr v seriálu ZOO změnil. Na otázku, zda je možná jeho náprava, odpověděl pouze v náznacích.

Celý rozhovor najdete na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací