Trailer Minecraft film: Nejprodávanější videohra všech dob míří do kin s Jasonem Momoou a Jackem Blackem v hlavních rolích

„Tady si můžete vyrobit, co chcete.“

Znáte počítačovou hru Minecraft? Tato akční adventura, kterou vyvinul švédský vývojář Markus Persson, patří k nejpopulárnějším a nejprodávanějším videohrám všech dob. Bylo proto pouze otázkou času, kdy si budeme moci zajít do kina na její první hranou adaptaci, a to v režii Jareda Hesse (Napoleon Dynamit, Zilionáři).

Garret Garrison přezdívaný Popelář (Jason Momoa), Henry (Sebastian Eugene Hansen), Natalie (Emma Myers) a Dawn (Danielle Brooks) se díky záhadnému portálu ocitnou v bizarní, krychloidní a zázračné říši, která žije z ryzí představivosti. Ano, tušíte správně, vítejte ve světě zvaném Minecraft.

První oficiální trailer naznačuje, že tato nesourodá partička bude muset spojit síly, aby se nejen dostala domů, ale také ochránila magický Nadsvět. Snad jim pomůže expert na craftováni Steve (Jack Black). Krátká ukázka odhaluje, co nás v kinech příští rok čeká.

Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 3. dubna 2025.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací