Nové nastudování muzikálu Tajemství se představilo prostřednictvím press show

„Nyní jsem měl možnost dosáhnout v příběhu Tajemství všechno to, co se v původní verzi už nestihlo.“

Již za pár dnů se na jeviště Divadla Kalich vrátí druhý autorský muzikál Daniela Landy Tajemství. Premiéra nového nastudování muzikálu proběhne v rámci oslav 25. narozenin divadla. Jak bude staronové Tajemství vypadat odhalili tvůrci na press show, kde jsme mohli vidět několik ukázek i jednotlivé alternace.

„Těšil jsem se, že mu budeme moci dát nový rozměr už jen tím, že se technické možnosti a vybavenost Divadla Kalich od roku 2005 posunuly směrem k zase modernějším technologiím,“ svěřil se producent Divadla Kalich Michal Kocourek.

Autor Daniel Landa zavzpomínal, že původní verze Tajemství vznikala až do samotné premiéry, příběh byl dopisován podle toho, jak Mirjam v divadle s herci zkoušela a musel se držet aranžmá kapely. „Nyní jsem měl možnost dosáhnout v příběhu Tajemství všechno to, co se v původní verzi už nestihlo, a hlavně rozkošatět hudební aranžmá, které se tak stalo filmovějším, a příběh díky němu dostal ještě větší hloubku,“ přibližuje nové nastudování Landa.

Během press show jsme mohli vidět nejen nové chorografie, kostýmy a scénu, ale i herecké obsazení, a to včetně alternací. Na jeviště se v muzikálu Tajemství nyní představí Lucie Vondráčková / Šárka Vaňková, Jiří Böhm / Jan Komínek, Tomáš Trapl / Zbyněk Fric, Anastázie Landová / Patricie Moravcová, Barbara Chybová / Denisa Nesvačilová, Petr Kolman / Ladislav Korbel, Henrich Šiška – Heňo, Filip Hořejš / Richard Dobiáš, Zdeněk Rohlíček / Petr Šudoma, Karel Brázdil / Patrik Plešinger a dámská i pánská compeny.

Jak to na press show v Divadle Kalich vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací