Filmové události #37/24: Třetí díl Venoma se představil v novém traileru, čtvrtý Spider-Man hledá režiséra

Filmová filharmonie zahraje skladby ze Star Wars.

Chystá se další z koncertů Filmharmonie. Adam Sandler chystá pokračování komedie Rivalové. Čtvrté pokračování Spider-Mana má novinky. Venom: Poslední tanec se představil v druhém traileru. Je tu i ukázka k biografii o Trumpovi. Spot má i horor Prokletí Salemu. Klip nabídlo i HBO k seriálu The Franchise. A na závěr smutná zpráva – opustil nás herec James Earl Jones.

#37/24

Hudební těleso Filmová filharmonie chystá další z tematických koncertů. V neděli 13. října zahrají skladby z filmového i televizního světa Star Wars. Zaznít by měly ikonická melodie i soundtracky z původní trilogie, prequelů, sequelů nebo Mandaloriana a dalších pořadů. Fanoušci Star Wars se zkrátka mají na co těšit.

S novinkou pak přišel i Adam Sandler. Ten oznámil, že plánuje pokračování své sportovní komedie Rivalové (v originále Happy Gilmore). V té si před skoro 30 lety zahrál titulního mladíka, který sní o kariéře slavného hokejisty, ale vlivem nečekaných událostí se dostane ke golfu, který si postupně zamiluje. Ohledně druhého dílu, který už se natáčí, zatím není známo moc informací, ale v uplynulém týdnu bylo oznámeno, že po boku Sandlera se zde má objevit herec a zpěvák Bad Bunny.

Čtvrtý díl Spider-Mana s Tomem Hollandem v roli titulního hrdiny možná našel svého režiséra. Do režisérského křesla by měl usednout Destin Daniel Cretton, který předtím režíroval marvelovku Shang Chi a legenda o deseti prstenech. Cretton je zatím ve fázi domlouvání, ale dle informací se jedná o silného kandidáta na tento post.

V traileru se pak představil Spider-Manův záporák Venom, který se už v říjnu objeví ve svém třetím sólo snímku. Nové pokračování nesoucí podtitul Poslední tanec opět sleduje Eddieho a jeho symbionta Venoma. V hlavní roli se tak vrací Tom Hardy a po jeho boku se tu objeví Juno Temple, Chiwetel Ejiofor, Rhys Ifans nebo Cristo Fernández.

První spot tu je k biografii o Donaldu Trumpovi. Drama The Apprentice: Příběh Trumpa sleduje jeho život od útlého mládí po současnost. Hlavní role se zde ujal Sebastian Stan. V českých kinech bude film k vidění od 31. října.

Ukázku má také horor Prokletí Salemu. Jedná se o čtvrtou filmovou adaptaci stejnojmenné novely Stephena Kinga, která sleduje spisovatele fascinovaného starobylým domem na kopci, uhlazeného obchodníka se starožitnostmi, jehož znalosti sahají daleko za staré harampádí a antikvářova záhadného bledého „společníka“, které svedou dohromady zlověstné události. Snímek vstoupí na platformu Max už 3. října.

O tři dny později pak vstoupí na Max i seriál The Franchise. I ten nabídl nový klip. Za šestidílnou komediální minisérií stojí režisér a scenárista Sam Mendes (1917, Spectre, Skyfall) a v hlavních rolích se zde objeví Aya Cash, Billy Magnussen, Lolly Adefope, Himesh Patel, Jessica Hynes nebo Daniel Brühl.

A na závěr jedna smutná zpráva – ve věku 93 let nás opustil herec James Earl Jones. Jones se proslavil především jako hlas Dartha Vadera ve Star Wars nebo hlas Mufasy ve Lvím králi. Dále se objevil i ve filmech Cesta do Ameriky, Barbar Conan, Plácek nebo Hřiště snů. Mezi jeho poslední projekty patří seriál Obi-Wan Kenobi a snímek Cesta do Ameriky 2.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací