Slavnostní premiéra pikantní komedie Sladké neřesti v Divadle Lucie Bílé

„Když ty, tak já taky.“

Adéla Gondíková s Dennym Ratajským se v pikantní komedii Sladké neřesti představí jako manželé Jinx a Larry Bermanovi, kteří se na luxusní plavbě po Středozemním moři vsadí. Tedy, spíš si dají povolení k nevěře, protože spolu s nimi po moři plují herečka Charlena Uranga (Barbora Munzarová) a její manžel, moderátor CNN Peter Drake (Adam Vacula). Možnost zjistit, jak tato lehkovážná domluva dopadne, si nenechala ujít celá řada hostů slavnostní premiéry.

Pozvání do Divadla Lucie Bílé přijali Karlos Vémola s manželkou Lelou, Vlasta Korec, Aleš Procházka, Veronika Besky Beskydiarová, Lucie Benešová, Michal Kavalčík, Denisa Grossová, Filip Hořejš, Markéta Schimmerová Procházková, Markéta Poulíčková, Karolina Neuvirthová Gudasová, Chantal Poullain a mnoho dalších. Poslední jmenovaná francouzská herečka se chopila i role vypravěčky.

Slavnostní premiéra komedie Američana Kena Levina s názvem Sladké neřesti aneb Když ty, tak já taky symbolicky otevřela novou sezónu v divadle. A producentkou inscenace není nikdo jiný než zlatá slavice a majitelka divadla Lucie Bílá. „Role producenta i pozorovatele mě neskutečně baví. Je to báječná zkušenost, být u vzniku něčeho nového a držet palce kolegům. Od začátku příprav jsem se těšila na to, že budu hercům tleskat na premiéře a hlídat, aby se v mém divadle všem líbilo. Naplňuje mě to ještě více než jsem čekala. Jsem opravdu pyšná na práci, kterou odvedl náš skvělý tvůrčí i herecký tým, a věřím, že budete z představení odcházet stejně nadšení jako já,“ svěřila se Lucie Bílá. 

Jak to na premiéře vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací