Filmové události #40/24: Deník princezny 3 dostal zelenou, v prvních fotkách se představil nový projekt bratří Russoových

Do Česka zavítá hvězda z Harryho Pottera.

Třetí pokračování Deníku princezny potvrdila i Anne Hathaway. Timothée Chalamet a Austin Butler natáčí společně v New Yorku. Jsou tu první fotky k nadcházející řadě pořadu A jak to bylo dál… V prvních snímcích se představilo i sci-fi z dílny bratří Russoových. Běžící muž Stephena Kinga bude mít novou filmovou adaptaci. S druhou ukázkou se představil i remake Nosferatu. Klip nabídla i šestá řada seriálu Co děláme v temnotách. A spot tu je i ke komedii Franšíza. Na závěr jedna domácí zpráva – mezi hosty Comic-Con Junior bude i Lucius Malfoy.

#40/24

Očekáváné třetí pokračování snímku Deník princezny má zelenou! Zprávu o oficiálním vzniku sequelu potvrdila na sociálních sítích sama Anne Hathaway, která v původních filmech ztvárňovala hlavní hrdinku. Zatím ještě nebylo potvrzeno, zda se do příběhu vrátí i Julie Andrews coby její královská babička. Třetí díl má však už i režisérku, kterou je Adele Lim (Holky na tripu).

Při natáčení uprostřed New Yorku pak byli zastiženi Timothée Chalamet a Austin Butler. Herci zde společně natáčí snímek Marty Supreme režiséra Joshe Safdieho, který stojí například za dramatem Drahokam. Detaily ohledně snímku zatím nejsou známy.

S New Yorkem se silně pojí i seriál A jak to bylo dál …, který se představil v nových fotografiích. Seriál navazuje na populární pořad Sex ve městě a na zveřejněných snímcích jsme tak mohli vidět hlavní hrdinky Carrie, Charlottu a Mirandu spolu s novými postavami. Třetí řada by měla vstoupit na HBO a streamovací stanici Max během příštího roku.

První fotografie tu jsou také k dobrodružnému futuristickému sci-fi The Electric State. To je nejnovějším počinem režisérsko-scenáristické sourozenecké dvojice bratrů Anthonyho a Joa Russoových (Captain America: Návrat prvního Avengera, Avengers: Endgame atd.). Ve filmové adaptaci stejnojmenného románu Simona Stålenhaga se objeví Chris Pratt, Millie Bobby Brown, Stanley Tucci, Ke Huy Quan, Giancarlo Esposito, Brian Cox, Jenny Slate, Billy Bob Thornton, Jason Alexander nebo Anthony Mackie. Film by měl být k vidění na Netflixu v březnu 2025.

Nové filmové adaptace se pak dočká román Stephena Kinga Běžící muž. Akční thriller byl poprvé zfilmován v roce 1987 s Arnoldem Schwarzeneggerem v hlavní roli. V remaku, který má spatřit světlo světa příští rok, se objeví Glenn Powell a Katy O’Brian. V režisérském křesle zasedne Edgar Wright, který stojí za filmy jako jsou Soumrak mrtvých, Jednotka příliš rychlého nasazení, Na konci světa, Scott Pilgrim proti zbytku světa, Baby Driver nebo třeba Poslední noc v Soho.

Druhou ukázku má nejnovější adaptace hororu Nosferatu, kterou uvidíme v kinech již 2. ledna 2025. Snímek režiséra a scenáristy Roberta Eggerse, který vznikal částečně v Česku, sleduje gotický příběh o posedlosti mladé ženy a upíra, který se do ní zamiloval a způsobil nevýslovnou hrůzu. Hvězdný ansámbl čítá jména jako jsou Bill Skarsgård, Lily-Rose Depp, Nicholas Hoult, Aaron Taylor-Johnson, Emma Corrin či Willem Dafoe.

Trochu jiní upíří se pak objevují v seriálu Co děláme v temnotách. A právě jeho tvůrci nabídli klip k jeho očekáváné šesté a finální řadě. Co čeká tuhle skupinku nevšedních upírů v jejich finálním dobrodružství? To se fanoušci dozví již 21. října, kdy na Hulu a Disney+ vstoupí poslední sezóna.

A do čtveřice má spot i komediální seriál Franšíza. Ta se zaměřuje na štáb neoblíbené franšízy, který bojuje o své místo v divokém a neukázněném filmovém světě. Seriál vstupuje na platformu Max v neděli 6. října.

Na závěr pak jedna domácí novinka! Comic-Con Junior se blíží, a tak na seznamu přibývají hvězdní hosté, které organizátoři postupně odhalují. V minulém týdnu tak oznámili, že na brněnský Comic-Con dorazí herec Jason Isaacs. Ten se proslavil především jako Lucius Malfoy ve filmovém světě Harryho Pottera. Kromě toho se objevil i v hraném Petru Panovi z roku 2003 nebo seriálech Star Trek Continues, Star Wars: Příběhy z Impéria, Castlevanii nebo OA. Comic-Con Junior proběhne od 2. do 3. listopadu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací