XIII. řada StarDance začala a Jana Paulová dostala tři osmičky za elegantní waltz

Porotci vysokými čísly nešetřili.

Rok se s rokem sešel a na televizní obrazovky se vrátil oblíbený pořad StarDance. Filip Blažek, Marta Dancingerová, Patrik Hartl, Oskar Hes, Jiří Ježek, Jana Paulová, Martina Ptáčková, Ondřej Ruml, Chili Ta a Lucie Vondráčková poprvé předvedli, co se za několik týdnů naučili od svých tanečních partnerů. Hvězdou večera se stala Jana Paulová, která získala nejvyšší hodnocení od poroty, a to rovnou tři osmičky. Ihned po přímém přenosu jsme si s usměvavou herečkou a tanečníkem Robinem Ondráčkem krátce popovídali.

Za porotcovským stolem tentokrát usedla pouze tříčlenná porota ve složení Tatiana Drexler, Richard Genzer a Jan Tománek. Bez vtipných a fundovaných komentářů Zdeňka Chlopčíka se letos budeme muset bohužel obejít. Moderátorského postu se opět chopila dvojice Marek Eben a Tereza Kostková, která nás taneční televizní soutěží provází již od roku 2006.

Marek Eben postupně na parketu přivítal a vyzpovídal celkem deset nových tanečních párů. Zpěvák Ondřej Ruml a Andrea Třeštiková večer otevřeli, a to jivem na píseň Hey Baby. Dále jsme mohli vidět tango Lucie Vondráčkové a Lukáše Bartuňka, waltz spisovatele Patrika Hartla a Terezy Pruckové, jive kuchařky Chili Ta a Jakuba Mazůcha, tango herečky Marty Dancingerové a Martina Prágra, jive kickboxerky Martiny Ptáčkové a Dominika Vodičky a jive herce Filipa Blažka a Adriany Maškové, kteří večer uzavřeli. Druhý nejvyšší počet bodů porota udělila herci Oskarovi Hesovi a Kateřině Bartuněk Hrstkové za waltz na píseň Never Enough a cyklistovi Jiřímu Ježkovi a Lence Noře Návorkové za tango na píseň Shivers. Výkon Jiřího Ježka porotu odzbrojil. Cyklista navíc vtipkoval, že na různé druhy tance má i různé typy protézy.

Královnou večera se stala herečka Jana Paulová po boku s Robinem Ondráčkem, která za elegantní waltz na píseň Un Peu Plus Haut, Un Peu Plus Loin získala hned tři osmičky. Pár minut po ukončení přímého přenosu se nám herečka a její tanečník svěřili, jaké mají pocity. Jana Paulová byla z výsledku viditelně dojatá, ale šťastná. Během rozhovoru nám také prozradili, jak se na první přímý přenos připravovali, jak jejich tréninky probíhají a co je v následujícím týdnu čeká. Celý rozhovor najdete na YouTube kanálu ČK LIVE.

Jak to na prvním večeru XIII. řady StarDance vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací