Filmové události #41/24: Disney má novinky k pokračování Mezi námi děvčaty i hranému Lilo & Stitch snímku

Netflix zase přinesl seriálové updaty.

James Gunn odhalil novou postavu v druhé řadě seriálu Peacemaker. Netflix má novinky k pořadům Tohle nikdo nechce a Kaos. Pozadu nezůstává ani studio Disney. Nový plakát zveřejnili tvůrci snímku Čarodějka. Biografie o Bobu Dylanovi se představila v první ukázce. A spot nabídla i LEGO biografie o hudebníkovi Pharrellu Williamsovi. Druhý trailer tu je i k dramatu Conclave. Seriál The Day of the Jackal má také klip.

#41/24

Seriál Peacemaker vznikl před dvěma lety po té, co byl titulní protagonista poprvé představen ve snímku Sebevražedný oddíl z roku 2021. První řada oslavila u fanoušků úspěch, a tak není divu, že tvůrci právě pracují na druhé sezóně. Režisér a producent James Gunn tak v uplynulém týdnu zveřejnil jednu z prvních fotografií, na které je zezadu vidět nová postava. Gunn však nepotvrdil, o koho se jedná. První řada je k vidění na platformě Max, kdy tam vstoupí druhá, zatím nebylo oznámeno.

Úspěch slavil také nový seriál z produkce Netflixu Tohle nikdo nechce. A tak mohli tvůrci díky vřelému fanouškovskému ohlasu oznámit, že pořad byl prodloužen na další řadu. Stejného štěstí se však nedostalo komediálnímu pořadu Kaos, který humorně pojednává o řeckých bozích a další mytologických postavách. Netflix totiž oznámil, že seriál po jedné sezóně končí a nebude dále pokračovat.

S novinkami přišlo také studio Disney. To oznámilo data premiér ke dvěma očekáváným snímkům. Jedná se o pokračování komedie Mezi námi děvčaty, ve kterém se po více než 20 letech vrátí Lindsay Lohan a Jamie Lee Curtis. Snímek má vstoupit do kin 8. srpna 2025. Druhým projektem je hraná verze animáku Lilo & Stitch, která bude uvedena v kinech 23. května 2025.

Plakátem se zase pochlubili tvůrci snímku Čarodějka, který je filmovou adaptací stejnojmenného broadwayského muzikálu odehrávající se v zemi Oz. Nový poster vzdává hold svému divadelnímu předchůdci a jeho původnímu plakátu. Do kin Čarodějka vstoupí už na začátku letošního prosince.

V traileru se pak představila biografie Úplně neznámý (A Complete Unknown). Ta se zaměřuje na život a tvorbu hudebníka Boba Dylana. V hlavní roli se zde představí Timothée Chalamet. V Česku bude mí snímek premiéru 23. ledna příštího roku.

Trochu jiná biografie je pak Život v kostce, který také nabídl novou ukázku. Snímek natáčený jako LEGO animace pojednává o životě a kariéře hudebníka Pharrella Williamse. Českou premiéru zatím film nemá.

Druhý spot tu pak je k dramatu Conclave. To se odehrává ve Vatikánu, kde se má právě udát jedna z nejtajnějších a nejstarších událostí na světě – volba nového papeže. Úkolem zajistit její klidný průběh je pověřen Kardinál Lawrence. Ten se však záhy ocitá v centru spiknutí, které může otřást samotnými základy církve. V hlavních rolích se zde objevují Ralph Fiennes, Stanley Tucci, John Lithgow nebo Isabella Rossellini. Snímek bude k vidění v kinech od 31. října.

A do čtveřice tu máme také klip k seriálu The Day of the Jackal. Pořad se zaměřuje na nepolapitelného zabijáka přezdívaného Jackal, který si vydělává prováděním zásahů za ten nejvyšší honorář. Brzy se však střetne s důstojným protivníkem v podobě britské tajné agentky, která ho stopuje napříč Evropu, a tak začíná napínavá honička na kočku a myš. Hlavních rolí se tu ujali Eddie Redmayne a Lashana Lynch. Pořad bude k vidění skrze platformu Peacock od začátku listopadu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací