Moderní zpracování pohádky Zlatovláska se představuje krátkou ukázkou

Nechybí Petr Štěpánek, který se představí v nové roli.

Režisér Jan Těšitel a scenáristka Lucie Konášová nám po více než 50 letech přináší pohádku Zlatovláska v novém kabátě. Štafetu po Petru Štěpánkovi převzal herec Tomáš Weber, který ztvární Jiříka. Krásné Zlatovlásky se chopila Jasmína Houf. Několik měsíců před premiérou tvůrci odtajnili krátký teaser.

Ukázka, mimo jiné, naznačuje, že o Petra Štěpánka nepřijdeme. Tentokrát ho ale uvidíme jako krále, otce Zlatovlásky. „Tento scénář je samozřejmě trochu jiný než tehdy a počítá s velkým množstvím zvířat, která navíc mluví. I tady si jde Jiřík pro Zlatovlásku, ale doprovází ho zvířátka,“ přibližuje nové zpracování pohádky Petr Štěpánek.

Jiříka na jeho cestě za Zlatovláskou bude doprovázet psík Štístko, kterého „hraje“ Parson Russel teriér jménem Boreggo s hlasem Martina Písaříka a kamarád Štěpán s tváří Marka Lambory. „Z nejbližšího přítele se ale stane tak trochu parchant,“ nešetří svoji postavu Lambora.

V pohádce se dále představí Ján Jackuliak, Marián Mitaš, Tomáš Matonoha, Jan Budař, Martin Myšička, Pius Okaba, Viktória Jurištová, Kamil Madal a mnozí další. Jak bude nová Zlatovláska vypadat, naznačuje teaser.

Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 23. ledna 2025.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací