Dnes nás čeká poslední díl seriálu ZOO na televizních obrazovkách. Nebo ne?

Konec někdy znamená i nový začátek.

Herci a tvůrci seriálu ZOO mají za sebou tři roky natáčení, a to jak v ateliérech, tak v safari parku ve Dvoře Králové. Již dnes se na televizních obrazovkách objeví poslední 224. díl, který bude doslova plný svateb a romantických „ano“. I když seriál ZOO jak ho známe končí, něco nového začíná. Padla totiž první oficiální klapka navazujícího seriálu.

V pražských ateliérech se sešla opravdu početná delegace, která naznačila, o které postavy a jejich osudy nepřijdeme. Slavnostního aktu a nakrojení dortu se zúčastnili Šimon Bilina (Adam Hruška), Michaela Pecháčková (Sidonie Anna Novotná), Marek Němec (Karel Rakušan), Denisa Nesvačilová (Dominika Skoupá), Jana Bernášková (Julie Krátká), Michal Novotný (František Kolman), Sabina Laurinová (Alice Novotná), Jitka Sedláčková (Helena Pechová), Jiří Ployhar (Richard Smola), Michaela Petřeková (Mgr. Markéta Tomečková), Zdeněk Mahdal (Ing. Pavel Hrubý) či Ivan Vodochodský (starosta Bavor). Z nových tváří na setkání dorazili Filip Antonio, Simon Opp, Kamila Janovičová, Amelie Pokorná Zedníčková, Kristýna Frejová, Tereza Rychlá, Rosalie Malinská, Marie Rezlerová, Filip František Červenka či Johana Nováčková.

Jakým směrem se bude děj seriálu ubírat zatím není známo, ale tvůrci prozradili, že na nové díly se budeme moci těšit od ledna příštího roku, a to každý den od pondělí do pátku. Navíc seriál ZOO dostane slušivý podtitul. 

Jak to na oficiální první klapce navazujícího seriálu ZOO vypadalo a kdo všechno do ateliérů dorazil, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací