Jiří Ježek se rozloučil s XIII. řadou StarDance a promluvil o svém tangu, jivu a rumbě

Dozvěděli jsme se také, jak často trénují Patrik Hartl a Tereza Prucková i jestli si vymýšlí nová oslovení.

XIII. řada StarDance jede na plné obrátky. Dokonce za sebou máme první tematický večer, a to 70. léta, která se odrazila jak ve výběru hudby, tak v kostýmech. Svůj poslední tanec tentokrát zatančili Jiří Ježek a Lenka Nora Návorková.

Cestu časem tentokrát odstartovali Martina Ptáčková a Dominik Vodička, kteří zatančili „vesmírnou“ chachu na píseň One Way Ticket. Poté následovali Jana Paulová a Robin Ondráček s valčíkem na píseň Annie’s Song, Lucie Vondráčková a Lukáš Bartuněk s láskyplnou rumbou na píseň How Deep Is Your Love, chachu na píseň I Was Made For Lovin‘ You předvedli Filip Blažek a Adriana Mašková, Patrik Hartl a Tereza Prucková zatančili valčík na píseň She’s Always a Woman, dále nás čekala něžná rumba na píseň Ain’t No Sunshine v podání Jiřího Ježka a Lenky Nory Návorkové, Chili Ta a Jakub Mazůch se rozvlnili v rytmu chachy na píseň Highway to Hell, rumbu na píseň Imagine vystřihli Marta Dancingerová a Martin Prágr a večer uzavřel valčík Oskara Hese a Kateřiny Bartuněk Hrstkové na píseň Piano Man.

Vzhledem k tomu, že se konal již třetí taneční večer XIII. řady StarDance, neminulo nás ani vyřazování. Pomyslnou nejkratší sirku si vytáhli Jiří Ježek a Lenka Nora Návorková, kteří po sečtení bodů od poroty a hlasů od diváků obsadili poslední místo. Několik okamžiků po vyřazení nám prozradili, jak se jim dnešní rumba z jejich pohledu povedla a zda je nejvíce bavilo tango, jive nebo dnešní tanec. Lenka Nora Návorková přiblížila techniky, jaké při tréninku využívala a zda již přemýšleli, jak by vypadal jejich freestyle.

Patrik Hartl a Tereza Prucková si vytančili tři krásné sedmičky a skončili po hodnocení poroty na třetím místě. Během milého rozhovoru jsme se dozvěděli, jak se během dnešnáho vystoupení cítili, jak často trénují i jak jejich tréninky probíhají. Patrik Hartl se svěřil, jak se sžíval s tanečními botami s podpatky a Tereza Prucková prozradila, zda vznikají stále nové přizdívky a oslovení.

Jak to na 3. večeru XIII. řady StarDance vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací