V novém prázdninovém on-line seriálu Kuchaři u ohně budou vařit Zdeněk Marcín a Hugo Hromas
Na ohni se bude vařit celé prázdniny.
K létu bezesporu patří opékání buřtů či grilování steaků. Tyto prázdniny čeká na všechny táborníky, chataře a milovníky vaření na čerstvém vzduchu revoluce. V pátek 3. července 2020 startuje na Televizeseznam.cz nový pořad z produkce Streamu s názvem Kuchaři u ohně. Vařeček se chopí Zdeněk Marcín a Hugo Hromas.
Prázdninové menu se každý pátek rozroste o nový recept. Zdeněk Marcín a Hugo Hromas budou při přípravě letních pochoutek využívat nejen samotný oheň, ale i popel. Pod vedením zkušených kuchařů si tak budeme moci připravit například kančí guláš s nadýchanými knedlíky, pstruha v popelu, kachnu na provázku s řepou a dýní, rybu v soli a zelené fazolky, kuře v jílu s mrkví, brambory v seně či zakopané prase.
„Vaření na ohni má skvělou atmosféru. Čas, který věnujete přípravě a pak samotnému vaření, je na výsledku znát. A samozřejmě jídlo má nádherné aroma z dobře proschlého tvrdého dřeva nebo dřevěného uhlí. Někdy se může vše protáhnout, přestože oheň je dost dynamické medium. Musíte zkrátka počítat s nějakou rezervou. Ale stojí to za to,“ prozrazuje Hugo Hromas.
(Foto: Kuchaři u ohně, Televizeseznam.cz)