Tereza Pergnerová o natáčení reality show Honeymoon a pobytu na Filipínách

Seznamování na pustém ostrově za přítomnosti kamer.

Tereza Pergnerová vycestovala na opuštěný ostrov, aby nás provedla seznamovací reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití, ve které budeme sledovat páry spojené jen prvotní sympatií a odborníky.

Na tiskové konferenci, na které FTV Prima oznamovala podzimní novinky, jsme se s moderátorkou potkali a položili jí několik otázek. Během rozhovoru nám Tereza Pergnerová prozradila, co nový pořad nabídne a jaké nástrahy na účastníky čekají. „Já říkám, že je to vztahová reality show. Odvezeme páry, které se poprvé uvidí až na Filipínách, do nádherného prostředí, ale pustého ostrova. Oni se pak snaží najít cestu jeden k druhému,“ přiblížila nový pořad Pergnerová.

Tereza Pergnerová během povídání zavzpomínala i na natáčení na Filipínách a extrémní tamní teploty. Dle její slov panovaly ukrutná vedra, zavíraly se školy a účastníci měli jen málo možností schovat se do stínu. Celý rozhovor najdete na YouTube kanálu ČK LIVE.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací