Longlegs (2024)

Režie:
Premiéra v ČR: 22. 8. 2024 ()

Synopse: Úřady jsou zaskočeny Longlegsem, satanistickým sériovým vrahem, který se svých obětí ani jednou nedotkne. Všechny jeho zločiny v průběhu let se zdají být jasnými vraždami a sebevraždami, při nichž manžel a otec vyvraždí svou rodinu, než si vezme život. Na každém místě činu však Longlegs (Nicolas Cage) zanechává dopis napsaný šifrou, z níž je zřejmé, že přijdou další vraždy. Na pomoc s rozlousknutím děsivého případu FBI povolá začínající agentku Lee Harkerovou (Maika Monroe), která je nadána jasnovideckými schopnostmi. Případ je plný nečekaných zvratů, včetně odkazů k okultismu. Lee objeví osobní spojení s nemilosrdným vrahem a musí závodit s časem, aby ho zastavila dřív, než připraví o život další nevinnou rodinu.

Recenze:
Hororová mysteriózní krimi vhodná pro všechny, co ocení luxusní příběh, který se rozplétá jen velmi pomaličku, hutnou atmosféru, a trošku šílenství. Víte, jak se říká, že i cesta může být cíl? Tak to určitě platí o tomto snímku. I když v některých chvílích netušíme, co se to ksakru děje, je to stále báječně strašidelná jízda, a musíme si ji vychutnat. Na konci bude vše jasné, ale nejzábavnější jsou ty chvíle, kdy nás film dostane do svých spárů temné atmosféry a otázek, na které nikdo nemá odpovědi.

(photo&video: )

Video



Galerie


Články k filmu

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací