Divadlo Radka Brzobohatého zahájilo sezónu 2024/25 tiskovou konferencí

Setkáním provázeli Romana Goščíková a Lukáš Burian.

V kavárně DRBárna v Divadle Radka Brzobohatého proběhla, při příležitosti zahájení nové sezéony 2024/25, tisková konference. Na čestných místech usedli umělecký šéf Lukáš Burian a majitelka a ředitelka Romana Goščíková.

Na setkání dále dorazili Petra Špindlerová, Kateřina Brožová, Ján Burda, Veronika Žilková, Jana Bernášková, Anna Kulovaná a mnozí další, kteří promluvili o připravovaném programu. Těšit se můžeme například na Trosečnice, vražednou BellaDonnu, 50 ODSTÍNŮ!, divadelní adaptaci britského sitcomu AJŤÁCI, nejvražednější lovestory Hračička a mnoho dalšího.

Připravován je i benefiční koncert kapely NEREZ & Lucia a hosté (např. Marie Rottrová) k 20. výročí odchodu Zuzany Navarové. Výtěžek koncertu bude převeden ve prospěch pacientů Kliniky dětské hematologie a onkologie Fakultní nemocnice v Motole a nadačního fondu Pink Bubble. Vít Sázavský a Zdeněk Vřešťál na akci ukázali i novou gramofonovou desku.

Jak to na tiskové konferenci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací