Premiéra hry Účet s Kubačákem, Hánou a Vaculou otevřela novou sezónu v Divadle Bez zábradlí

„Jde jenom o peníze?“

Pod vedením režiséra Petra Svojtky nazkoušeli Martin Kubačák, Jiří Hána a Adam Vacula komedii Účet, která symbolicky zahájila 33. sezónu Divadla Bez zábradlí. Slavnostní premiéru si nenechala ujít celá řada hostů. Na speciálním představení nechyběl Karel Heřmánek mladší se svou manželkou Nikol Kouklovou.

Pozvání přijali i Zdeněk Dušek, Zdeněk Žák a Alexander Hemala s manželkami, Barbora Jánová, Oskar Hes s přítelkyní, Marcela Rojíčková, Vendula Křížová, Veronika Besky Beskydiarová (které její partner Adam Vacula hodil kytici přímo z pódia) a mnoho dalších.

Děj hry Účet nás zavede na chatu, kde se sejdou tři kamarádi, kteří řeší zásadní životní situace. Jedním z hlavních témat jsou ženy a účet za večeři z předchozího dne. ,,V této hře pozorujete tři diametrálně odlišné testosteronové postavy, tedy tři naprosto odlišné náhledy na svět, na život, na lásku, na ženy, na partnerství, manželství, rodinu. Zábavné jsou jejich pře, hádky, třesky mezi jejich egy. Jedná se o brilantně napsanou konverzační komedii s několika překvapivými zvraty,” přiblížil francouzskou komedii režisér Petr Svojtk a umělecký šéf Karel Heřmánek ml. ho doplňuje: ,,Jde o konverzační komedii, ve které, podobně jako v Artu, tři protagonisté velice vtipným a svébytným způsobem probírají názory na život – v tomto případě na vztahy se ženami. Účet tedy doplní již stávající repertoár, který je založen především na hereckém provedení”.

Jak to na premiéře vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací