VIII. ročník Roztančeného divadla v Mladé Boleslavi nabídne ,,Souboj moderátorů“

Na tiskové konferenci se nejen tančilo, ale i zpívalo.

Moderátorská dvojice Jan Řezníček a Nela Boudová představili na tiskové konferenci páry, které budou bojovat o titul královny/krále tanečního parketu v rámci VIII. ročníku Roztančeného divadla v Mladé Boleslavi nesoucí podtitul ,,Souboj moderátorů“. 

Za TV Nova budou tančit Lucie Borhyová & Martin Šimek, Ester Janečková & René Skalský budou reprezentovat pořad Sama doma ČT, Světlana Witowská & Daniel Kecskeméti zabojují za Spotlight Aktuálně.cz, Láďa Hruška & Eliška Stehnová za Vychytávka Ládi Hrušky, Josef Mádle & Tereza Řípová za Zpravodajství CNN Prima News a  Jakub Železný & Klára Adamová budou hájit barvy Zpravodajství ČT.

Téměř všechny účastníky jsme mohli vidět na tiskové konferenci, kde proběhl i symbolický nácvik choreografie pod vedením zakladatelů projektu Martina Šimka a Terezy Řípové. Účastníci se na jednotlivé kroky pekelně soustředili, proto je nejvíc potěšil pokyn „sranda“, kdy měli předvést libovolný, ale především vtipný prvek taneční sestavy.

O kulturní vložku se postarala česká operní a muzikálová zpěvačka Monika Sommerová. Jak to na TK vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací