XIII. řada StarDance přinese „radost“ a večer ve znamení muzikálů či 70. let

Taneční botky připravit, již brzy začínáme.

Taneční páry XIII. řady StarDance neúnavně trénují, protože již za necelé tři týdny začínají přímé přenosy a večery strávené ve společnosti elegance, noblesy a radosti, protože „radost“ je ústředním tématem letošního ročníku. Těsně před startem proběhla i tisková konference, kde jsme mohli vidět všechny VIP osobnosti, profesionální tanečníky a část poroty.

Setkáním provázela dvojice Marcela Augustová a Josef Kvasnička. Nejprve se slova chopili generální ředitel ČT Jan Souček a kreativní producentka Lucie Kapounová. Z jejich úst jsme se dozvěděli, že na nás čekají hned dva speciální večery. V sobotu 26. října taneční páry představí své choreografie na světové hity ze 70. let. O dva týdny později proběhne muzikálový večer. Chybět nebude ani benefiční díl pro Centrum Paraple, který by se měl konat 23. listopadu.

Poté postupně nastoupily jednotlivé taneční páry ve složení Filip Blažek a Adriana Mašková, Marta Dancingerová a Martin Prágr, Patrik Hartl a Tereza Prucková, Oskar Hes a Kateřina Bartuněk Hrstková, Jiří Ježek a Lenka Nora Návorková, Jana Paulová a Robin Ondráček, Martina Ptáčková a Dominik Vodička, Ondřej Ruml a Andrea Třeštiková, Chili Ta a Jakub Mazůch, Lucie Vondráčková a Lukáš Bartuněk. Kratičké rozhovory prozradily, že na trénincích bývá poměrně veselo. A i když se o slovo plíživě hlásí i nervozita, radost z tance a celého kolektivu zatím převažuje.

Jak to na tiskové konferenci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací