Vybrané seriály z festivalu Serial Killer jsou k vidění online

Chameleon, 30 dní touhy, Lowbudget, GameFace či Hnízdečko.

Mezinárodní festival seriálů Serial Killer nám opět zpestřil konec léta a začátek podzimu. Během šesti dnů jsme mohli v Brně vidět mezinárodní premiéry, soutěžní televizní i webové snímky a další seriálové lahůdky. Nyní vybrané seriály z festivalu míří na videoportál Stream.cz.

„Když se naskytla příležitost spolupracovat s brněnským festivalem, neváhali jsme ani minutu. Stream je místo, kde lidé seriály očekávají. Na Streamu jsme v minulosti vdechli život řadě velmi úspěšných pořadů, jako byla Lajna, Autobazar Monte Karlo nebo Krmelec. Letos se nám podařilo sehnat seriálové tituly, kterým věříme, že uživatele Stream.cz pohltí. Letoškem to ale rozhodně nekončí. Pro příští rok plánujeme s festivalem ještě ambicióznější spolupráci,“ svěřil se šéfeditor Stream.cz Tomáš Novák.

Z aktuálních titulů jmenujme belgický seriál Chameleon vyprávějící příběh čtyř přátel, kteří se snaží dostat pryč z rodných Antverp či komediálně romantické německé drama o odvážném experimentu 30 dní touhy.

Opomenuty nezůstaly ani předchozí ročníky Serial Killer. Opět zhlédnout budeme moci čtyřdílnou krátkometrážní českou komedii Lowbudget o smělosti vytvořit film bez hlavního herce za pomoci AI či britský sitcom GameFace. Velkou Británii zastupuje i thriller Hnízdečko.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací