Hrdina, Kamarádi či Náhradníci zpestří podzimní televizní vysílání

Těžká práce, napětí, drama i zábava.

Rozmanitý Prima podzim, tak zněl podtitul tiskové konference, na které skupina Prima představovala své podzimní novinky. S padajícím listím se o slovo přihlásí Kamarádi, Hrdina, Těžká dřina VIP či COOL Taxi.

Seriál ZOO čeká velkolepé finále pracovně pojmenované Šest svateb, o kterém jsme si popovídali i s Evou Burešovou. Tam, kde něco končí, něco jiného začíná. V tomto případě se jedná o nový rodinný seriál Kamarádi s Davidem Gránským, Anastasií Trmal Chocholatou a Janem Komínkem v ústředních rolích. Trojice kamarádů se vrací do rodné vesnice, aby zde vzkřísila komunitní život. Ústřední znělku doprovází i taneční choreografie, kterou na tiskové konferenci početná delegace ke Kamarádům za bouřlivého potlesku zatančila. Dalších rolích se chopili Pavel Řezníček, Ivana Korolová, Lucie Zedníčková, Martin Preiss, Jan Vlasák, Dana Syslová, Martin Trnavský, Patrik Děrgel, Jana Krausová, Iva Hüttnerová, Dana Batulková, Jana Stryková, Josef Polášek, Eva Decastelo, Jasmína Houf a mnozí další. Na televizních obrazovkách budeme moci vidět i nový krimiseriál Hrdina a stejnojmenného poručíka v podání Jana Nedbala.

Prima+ přinese pokračování true crime Bez lítosti 2 či minisérii Náhradníci s Janou Plodkovou, Kryštofem Hádkem, Ivou Janžurovou, Mariam Khundadze či Vicou Kerekes o tom, že stát se rodičem může být někdy pěkně složité. Tematický kanál Prima COOL nabídne Fotra na tripu VIII s podtitulem Fotr na horách či další řadu pořadu Partička Nová krev. Mezi novinky patří COOL Taxi s Václavem Matějovským a Vincentem Navrátilem za volantem či Těžká dřina VIP, kde si rukávy vyhrnou a do práce se pustí Petr Švancara, Martin Hranáč, DJ Rockstar, Nikol Moravcová, Sonia Edde, Andrea Pomeje či Dominik Vršanský.

Jak to na tiskové konferenci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací