Jan Kopečný, Petr Ryšavý a Josef Vágner pokřtili kalendář Muzikály Naruby

Muzikály, tajná šifra, kalendář a pohádky.

Trio zpěváků a muzikálových i seriálových herců – Josef Vágner, Petr Ryšavý a Jan Kopečný – stojí v popředí projektu Muzikály Naruby, který vznikl během covidového období. V jejich podání můžeme slyšet hity z muzikálů jako jsou Bídníci, Kleopatra, Angelika, Tři mušketýři a mnohých dalších tzv. hit-muzikálů. Se všemi protagonisty jsme se potkali na křtu kalendáře Muzikály Naruby pro rok 2025.

Josef Vágner, Petr Ryšavý a Jan Kopečný na setkání dorazili stylovým vozem a se všemi potřebnými rekvizitami na slavnostní křest. Poté, co proběhlo povinné pózování před objektivy fotoaparátů si trojice kalendář prohlédla a prozradila, že obsahuje i tajnou šifru, kterou mohou fanoušci postupně odhalovat.

Zlatým hřebem akce byl již zmíněný křest, kdy se pod sprškou zlatavého moku ocitl nejen kalendář, ale i kapota vyladěného autíčka. Josef Vágner, Petr Ryšavý a Jan Kopečný se také svěřili, že pro nadcházející sezónu chystají překvapení v podobě pohádkové tématiky.

Jak to na křtu vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací