Marek Němec, Jaroslav Plesl a Martin Myšička o natáčení filmu Léto s Evženem

Dětský tábor, hrad či požár na jarmarku.

Režiséři Miloslav Šmídmajer a Pavel Krumpár dotočili komedii Léto s Evženem. Snímek navazující na komedie typu S tebou mě baví svět nebo Jak vytrhnout velrybě stoličku nás seznámí nejen se svérázným kastelánem Evženem, ale i se třemi kamarády v podání Martina Myšičky, Marka Němce a Jaroslava Plesla.

S ústřední trojicí, která se rozhodne zachránit letní tábor pro děti, jsme se potkali přímo na place ve stínu Kunětické hory. Marek Němec (tělocvikář Robert) nám nejen svoji roli přiblížil, ale také jsme se dozvěděli, zda je jeho obvázaná ruka součástí role nebo realita, co máme od filmu čekat a zda on sám jezdil na dětské tábory. Herec dokonce zavzpomínal na natáčení jarmarku s požárem. Požár utkvěl v pamět i Jaroslavovi Pleslovi, který měl za úkol hořícího kaskadére uhasit. Plesl také přiblížil i další lokace a jak vypadá dětský tábor pod vedením jeho a ostatních tatínků. Martin Myšička, praktický lékař a bratr kastelána Evžena (Jiří Dvořák) vysvětli, kudy vedla jejich cesta do podhradí a uvedl, zda by si chtěl vyzkoušet kaskadérské kousky.

Zmínění pánové se objeví po boku Jany Pidrmanové, Kateřiny Brožové, Miroslava Táborského, Oldřicha Navrátila, Dany Batulkové, Lenky Krobotové či Gabriely Míčové. Obsazení filmu zpestří vítěz světového finále soutěže Man of the Year 2022 Dominik Chabr nebo dětská influencerka a herečka Nella Chiara Kekrt. Z dětských představitelů jmenujme Jakuba Krále, Kryštofa Koníčka, Estel Krumpárovou, Josefa Slavíka, Michala Škacha a mnoho dalších. Premiéra je naplánovaná na 12. prosince 2024.

Jak to na natáčení u Kunětické hory vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací