Ondřej Ruml, který opustil XIII. StarDance jako první, promluvil o koordinaci 194 cm

Své pocity přiblížil i herec Oskar Hes s taneční partnerkou.

Po zahřívacím prvním kole se XIII. řada StarDance naplno rozjela a o slovo se opět přihlásila vyřazovací část večera, která znervózňuje jak tanečníky, tak diváky. Smolnou kartu si tentokrát vytáhl taneční pár Ondřej Ruml a Andrea Třeštiková, který si dnes zatančil nejen valčík, ale i rozlučkový tzv. labutí tanec. Na druhém konci tabulky s nejvyšším počtem bodů od poroty se umístil Oskar Hes a Kateřina Bartuněk Hrstková. Oběma párům jsme položili několik otázek.

Ondřej Ruml a Andrea Třeštiková se několik okamžiků po vypadnutí svěřili, jak se jim tančil jejich poslední tanec, a to elegantní valčík na píseň Přejdi Jordán. Pár také prozradil, jak se koordinuje výška 194 cm a zda se jim tančil lépe standard nebo latina.

Z nejvyššího bodového ohodnocení se mohl radovat Oskar Hes s Kateřinou Bartuněk Hrstkovou, kteří vystřihli téměř bezchybnou sambu na píseň Hips Don’t Lie. Dvojice se svěřila, že večer byl pro ně hořkosladký. Oskar i Kateřina měli radost ze svého výkonu, ale velmi je mrzelo, že Ondřej Ruml a Andrea Třeštiková museli soutěž opustit. Pár dále prozradil, jak to mají s nervozitou, jak probíhají tréninky a zda se na choreografiích podílejí oba.

Na parketu jsme mohli vidět dalších osm párů a tanečních výkonů. Večer otevřel valčík Filipa Blažka a Adriany Maškové na píseň Voilà. Jiří Ježek a Lenka Nora Návorková předvedli jive na píseň Mambo No. 5, následovaly ladné sambové pohyby Jany Paulové a Robina Ondráčka, Martina Ptáčková a Dominik Vodička pluli na vlnách valčíku na píseň I’m with you, herečka Marta Dancingerová a Martin Prágr zatančili jive na píseň Proud Mary, valčík kuchařky Chili Ta a Jakuba Mazůcha na píseň You Don’t Own Me byl poznamenán patáliemy s kostýmem, Patrik Hartl a Tereza Prucková pobavili publikum sambou na píseň Eso Beso a Lucie Vondráčková a Lukáš Bartuněk předvedli kouzlo během jivu na píseň Maniac.

Jak to na 2. večeru XIII. řady StarDance vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací