Filmové události #42/24: Nový Superman se představil s mazlíčkem, Netflix představil dva trailery

Ukázku má i seriál ze světa Duny.

Superman má mazlíčka a jmenuje se Krypto. Duna: Proroctví má trailer. V ukázce se představilo i sci-fi Pasáž. Klip nabídl také thriller Carry-On. Spot tu je také k hororu Vlčí muž. Nová adaptace Kingova Běžícího muže má hereckou posilu.

Produkce nejnovější filmové adaptace Supermana je v plném proudu. A tak tvůrci v čele s režisérem a scenáristou Jamesem Gunnem neustále sdílejí nové informace. V uplynulém týdnu zveřejnil Gunn fotografii titulního hrdiny bok po boku s jeho komiksovým psím parťákem Kryptem. Oznámil tak, že se postava mluvícího čtyřnohého chlupáče objeví ve snímku, který má vstoupit do kin v červenci 2025.

V traileru se pak představil seriál Duna: Proroctví, který je televizním spin-offem stejnojmenné filmové série a odehrává se 10 000 let před jejími událostmi. V hlavních rolích se zde představí Emily Watson a Olivia Williams a pořad vstoupí na platformu Max už 17. listopadu.

Ukázku nabídli také tvůrci futuristického dobrodružného sci-fi Pasáž z dílny Netflixu. Za snímkem, který je adaptací stejnojmenné novely, stojí režisérská dvojice bratrů Joa a Anthonyho Russoových. Snímek, který bude k vidění na Netflixu od března 2025, nabízí také hvězdné herecké obsazení, jež čítá jména jako jsou Chris Pratt, Millie Bobby Brown, Stanley Tucci, Ke Huy Quan, Giancarlo Esposito, Brian Cox, Jenny Slate, Billy Bob Thornton nebo Anthony Mackie.

Netflix také zveřejnil první klip k thrilleru Carry-On. V něm záhadný cestující vydírá mladého agenta amerického Úřadu pro bezpečnost v dopravě (TSA), aby nechal nebezpečný balíček proklouznout přes bezpečnostní kontrolu do letadla na Štědrý den. V hlavních rolích se zde představují Taron Egerton a Jason Bateman. Film má naplánovanou premiéru na Netflixu 13. prosince.

A do čtveřice tu máme i spot k hororu Vlčí muž. Ten se zaměřuje na Blaka a jeho rodinu, kteří jsou napadeni neviditelným zvířetem a v zoufalém útěku se zabarikádují uvnitř statku, zatímco se tvor prodírá okolím. Jak se však noc protahuje, tak se Blake začíná chovat podivně a mění se v něco, co brzy ohrozí jeho ženu a dceru. V českých kinech bude snímek od ledna 2025.

Na závěr tu pak jsou novinky k dalšímu hororu, a to nejnovější adaptaci Běžícího muže, která se inspiruje stejnojmenným románem Stephena Kinga. V uplynulém týdnu bylo oznámeno další herecké obsazení, které posílí řady Glena Powella a Katy O’Brian. Vedle nich se ve snímku režiséra Edgara Wrighta objeví Josh Brolin a Lee Pace. Premiéru má film naplánovanou na začátek listopadu příštího roku.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací