Petra Bučková a Kateřina Marie Fialová promluvily na premiéře filmu Poklad o natáčení na Bali

Potápěčský kurz, rejnoci manty a filmování v exotice.

Nová dobrodružná komedie Rudolfa Havlíka s názvem Poklad se představila prvním divákům v rámci slavnostní premiéry. Vedle tvůrčí delegace film uvedli i Veronika Khek Kubařová, Jiří Langmajer, Tadeáš Moravec či Petra Bučková a Kateřina Marie Fialová, které si s námi na speciální projekci popovídaly.

Herečka Petra Bučková se v novém filmu Poklad představí jako potápěčka Anna. Během rozhovoru nám Petra přiblížila nejen jak probíhaly přípravy na natáčení, ale i co se odehrávalo na filmařském place na Bali. Herečka dále promluvila o krásných i nebezpečných lokacích či hojení zranění a prozradila, jak se chodí v neoprenu na toaletu. Petra Bučková se navíc vrací v druhé řadě seriálu Sex O’Clock. Dozvěděli jsme se, kam se Judita posune a jaké bylo shledání po pauze mezi řadami.

Ve filmu uvidíme i Kateřinu Marii Fialovou, a to jako IT expertku Marii. Herečka promluvila o několikatýdenním natáčení a zavzpomínala na filmování v exotice, nejtěžší momenty či potápěčský kurz, který musela absolvovat. Kateřina Marie Fialová se aktuálně připravuje na roli v muzikálu Lotrando a Zubejda.

Jak to na premiéře filmu Poklad vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací